Trebalo je da sa Lebronom pokori svet, sad je u zatvoru zbog arsenala oružja

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.19. | 19:47

Sebastijan Telfer osuđen na tri i po godine

Molim vas, ne sad. Imam 34 godine. Mogu da idem u Kinu da igram još šest godina. Da obezbedim porodicu“, vikao je u suzama Sebastijan Telfer dok je sudija u Bruklinu izricao presudu.

Kasno se setio da razmišlja. Nekadašnji NBA igrač osuđen je na tri i po godine zatvora zbog toga što mu je policija prilikom pretresa kamioneta ford f150, koji je inače vozio pod dejstvom marhiuane s ugašenim svetlima usred Bruklina, pronašla pravi mali arsenal oružja.

Izabrane vesti

Na suđenju je Telfer doživeo nervni slom. Vikao je kako ga šalju u zatvor zbog “zločina u kome nema žrtve“. Ali ni on nije imao dozvolu da sve ovo oružje vozi u kolima. Uostalom, nije mu ni prvi put da zbog oružja dospe na sud. Još 2005. je Portland u njegovom jastuku u klupskom avionu pronašao napunjen pištolj?! I 2007. mu je pištolj pronađen dok se vozio blizu Menhetna.

Luda glava na talentovanom telu. Sebastijan Telfer je svojevremeno direktno iz srednje škole otišao u NBA ligu, u Portland. Čuvena je naslovna strana magazina Slam (Zakucavanje) na kojoj su Telfer i Lebron Džejms sa naslovom: “Njih dvojica će vladati svetom“. Smešio se Telfer i sa naslovne Sports Ilustrejteda: “Gledajte me sad“.

Međutim, u NBA ligi nije ispunio potencijal. Posle Portlanda igrao je za Boston, Minesotu, LA Kliperse, Klivlend, Feniks, Toronto, ali sve je to bilo vrlo skromno. Ali je bar bio na slobodi. Sad će da ga gledaju - iza rešetaka. 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara