Komentari na vest

Treći incident Jabuselea u poslednjih 10 meseci (VIDEO)

s

samo da je Panter iskulirao

pre oko 1 godinu

na nesportski faul umesto sto je dizao ruku. Exum ulece na Ljulja brani Pantera cisto gurkanje nista strashno Dek na Exuma brani Ljulja isto tako. E sad u usporenom snimku se vidi da Exum u toj guzvi, pre napada Jabuselea, aperkatom udara u stomak Deka koji leti na nazad i povlaci ga Naneli. Nakon toga Jabusele hvata Exuma i biva sta biva .Tako je sve pocelo a onda Panter isamara fino Musu i kad ga ostavi Lesor sa ledja nastupa. Mislim sam da je Exum u celoj prici najbolji bio a najgore prosao medjutim na usporenom snimku se vidi na zalost njegovo dejstvo.
I

Ivan FCRS

pre oko 1 godinu

Grobarskoj javnosti i navijacima bi bio heroj ko god da je ovo uradio od njihovih igraca, kao sto smo imali primer to da vidimo na Lesoru, koji je za njih svetac kome pevaju pesme. Svako od navijaca zvezde ko navija za njih nije normalan. I po meni ne treba da se smatra navijacem zvezde.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Isto razmišljam i ja, ko navija za strani klub kada igra protiv nekog domaćeg u internacionalnim takmičenjima, nije Srbin. Ili ne, čekaj ipak razmišljamo drugačije... ništa, poz.
s

sponzoreee

pre oko 1 godinu

Cetvri incident Lesora, gde je vest o tome i sramotnoj kazni od samo 3 utakmice???
i

i jos nesto

pre oko 1 godinu

Ovaj Jabusele se izvinio makar, nije kao Lesor i KKP izasao sa "izvinjenjem" u fazonu "izvinjavam se ali nisam kriv"..
2

277

pre oko 1 godinu

555 put da ti komentarises vesti o partizanu
d

djdj

pre oko 1 godinu

A Lesoru 3 u zadnjih 3 meseca pazi to tej
s

stankelitza

pre oko 1 godinu

Takodje i treći incident Lesora u istom vremenskom periodu, ali to ovaj sraman sajt ne sme da objavi.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Kao zvezdaš, iako mislim da nebi mogli da živimo od grobarskog hvalisanja sledećih 20 godina, ipak vam želim da pometlate ovu boraniju, zatim i ove druge španske ljigavce. E u finalu tek da dobijete Olimpijakos jer se ovde neki lože da smo bratski klubovi (u fudbalu), a podmeću nam nogu na svakom koraku. Bolje da ne može da se živi od vas grobara, nego da nas ova "gospoda" sa zapada zajebava. Sve najbolje i do prozivanja u ABBA play off-u.
o

od vas

pre oko 1 godinu

ne moze da se zivi 30 godina Bari Bari bari kao da ste ga jedini osvojili. Dosadni ste kao livpro, placi ako ti se ne svidja.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Slažem se, kao ni od vaše pobede nad Realom od 0-0 famozne sezone 03/04. :D
h

huhuhu

pre oko 1 godinu

tako prica pravi srbin
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

@Od vas Vi da osvojite 5 ovih EL, nece moci da dostignu tezinu jednog Barija i usatog trofeja. A siguran sam da biste 10 njih menjali za jedan vas Bari.
1

1100

pre oko 1 godinu

@Dragan VG...ma vazi...bas bi menjali Istanbul za Bari...kako da ne...ona trojka u poslednjoj sekundi...Fuenlabrada kao nas domacin...najmladji tim EL...Najmladji trener...samo se tesi...pre ce biti da je obrnuto...gledate nas kako gazimo ka potencijalno novoj tituli prvaka evrope...i venete kao cvece...kukumavka na sve strane...ali to zasluzujete...cast izuzecima.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Olympijakos je privatan klub u koji svoj novac ulaze Marinakis,po svemu vidjenom u zadnje vreme fudbal i pogotovo kosarka kao da izmedju Marinakisa i clanove uprave C.Zvezde postoji nesto vise od sporta,kao da je Marinakis u tom odnosu"j.ebena strana"koja je prevarena za novac i zbog toga ima daleko bolji odnos saradnje sa Partizanom i stalno otima igrace ispred nosa C.Zvezdi...samo vodje i jedan deo navijaca se zovu"bracom",inace obicni navijaci Oly-a nimalo nemaju taj odnos prema C.Zvezdi,za njih postoji samo Olympijakos Pireus

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ne verujem da je on povredio Egzumu tetivu, ali, za ono divljacko ponasanje (a ocigledno je da je neprilagodjen) zaista mora da bude bas drasticno kaznjen, a i posebno krivicno gonjen.