Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Trej Luis peto pojačanje Mornara ovog leta

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.07.21. | 19:34

U pitanju je američki bek šuter

Peto pojačanje Mornara za novu sezonu je Trej Luis (28, 188cm), američki bek šuter koji je lani nosio dres Makabi Rišona. Dok je igrao u izraelskom šampionatu, Luis je po meču prosečno beležio 14,3 poena i imao dva skoka i 1,9 asistencija.

Po dolasku iz SAD-a u Evropu, Luis je prvo igrao godinu i po za nemački Bajrot (14,6 poena, tri skoka, dve asistencije po meču), i polusezonu u Ulmu (11,6p, 1,8sk, 2,1as).

Izabrane vesti

U februaru 2018. godine je otišao u francuski Burg (17,2 poena, 3,2 skoka i 3,9 asistencija). U leto 2018. godine je igrao Letnju ligu za Jutu, sa kojom je potom potpisao i ugovor, ali nije zaigrao u NBA, jer su Džezeri raskinuli ugovor, pa je zaigrao u razvojnoj ligi za Solt Lejk Siti stars.

Godinu posle toga se vratio u Evropu, ponovo u Francusku, pa je pretprošlu proveo sezonu igrajući za Gravelin, sa prosekom od 14 poena, 3,8 skoka i 2,7 asistencije po meču.

Pre Luisa pristupnicu Mornaru su potpisali centar Gligorije Rakočević, 24-godišnji američki bek Kori Dejvis, kao i povratnici Strahinja Mićović i krilni centar Milija Miković.

Od prošlogodišnjeg tima, ugovore za narednu sezonu imaju Aleksandar Lazić, Marko Jeremić, Tejlor Smit i Nemanja Vranješ.


tagovi

Mornar BarTrej Luis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara