"Atmosfera u Pioniru"
"Atmosfera u Pioniru"

Trener Asesofta zna šta ga čeka: Protiv Partizana niko u Pioniru nije favorit

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.11.14. | 16:36

„Radujemo se što ćemo igrati pred navijačima crno-belih, čuli smo mnogo lepih stvari o njima“, rekao je Levente Zijarto, član rumunskog sastava pred duel petog kola Evrokupa

Atmosfera u PioniruTrener rumunskog Asesofta Vladimir Arnautović rekao je da nijednoj ekipi, pa tako ni njegovoj, ne može da se pripiše status favorita protiv Partizana u hali Pionir.
„Niko ne može da bude favorit protiv Partizana na njegovom terenu, to je tim koji svake godine iznedri dobre igrače za reprezentaciju Srbije i proda ih za mnogo novca klubovima širom Evrope. Prolaze kroz težak period, zabeležili su četiri poraza u Evrokupu i ovo je za njih meč od vitalne važnosti“, rekao je Arnautović.

On je dodao da se nada da će sjajna atmosfera koju stvaraju navijači Partizana dodatno motivisati njegove igrače, a za ambijent u Pioniru čuo je i jedan od retkih Rumuna u timu Asesofta Levente Zijarto.
Dolazimo sa velikim respektom prema tradiciji koju Partizan ima u evropskoj košarci, ali i čvrsto rešeni da zabeležimo novu pobedu. Svesni smo da neće biti lako, ali sve dobre stvari se teško ostvaruju. Radujemo se što ćemo igrati pred navijačima Partizana, čuli smo mnogo lepih stvari o njima“, rekao je Zijarto.

Izabrane vesti

Partizan se nalazi na poslednjem mestu na tabeli grupe E sa skorom 0:4, dok Asesoft ima učinak 3:1.

Utakmica Partizan - Asesoft igra se u sredu od 18 sati u hali Pionir.

(FOTO: Star sport)


tagovi

AsesoftEvrokupGrobariKK PartizanFK PartizanPionir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara