Trener Limoža hvali Partizan: Dolazi nam najbolja ekipa Evrokupa

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.10.19. | 18:00

Alfred Hulbe pun reči hvale za crno-bele

Partizan je već stigao u Limož i čeka utakmicu koja je na programu sutra od 19 časova i 15 minuta. Spremni su crno-beli i imaju samopouzdanje jer idu Limožu na noge kao jedini neporaženi tim u Evrokupu.

Crno-beli svojim kvalitetom izazivaju poštovanje kod trenera Limoža Alfreda Hulbea koji je tim Andree Trinkijerija nazvao najboljom u Evrokupu.
Sada moramo da pokažemo ono najbolje, moramo da budemo na našem najvišem nivou. Dolazi nam najbolja ekipa u Evrokupu, Partizan“, rekao je Hulbe.

Izabrane vesti

O igri u prethodnom periodu...
Mnogo smo se popravili u odbrani. Znamo da smo ranije mnogo grešili u ovom segmentu igre. Ima tu još uvek nekih sitnica koje bismo mogli da poboljšamo, da bi u narednom periodu sve došlo na svoje mesto“.

Analizirao je malo Hulbe igru crno-belih...
Reč je o jednoj kompletnoj ekipi. Mnogo je igrača koji poseduje tu ’jugoslovensku’ i srpsku tehniku kada je reč o košarci. Igraju agresivno, uvek imaju na koga da se oslone. Uradili smo skauting i uvideli smo da postoji zaista dosta košarkaša koji igraju na različite načine. Odlično su pokriveni na svim pozicijama, imaju dobar kapacitet da odigraju čvrsto u odbrani“.


 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara