Đordi Bartomeu i Vasilije Micić (Screenshot: Youtube)
Đordi Bartomeu i Vasilije Micić (Screenshot: Youtube)

Trenutak kada je Vasa saznao da je MVP: Umesto bezbednosnih protokola najveće priznanje u karijeri, sestra mu saopštila da je najbolji (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.05.21. | 19:55

Odlučili su čelnici Evrolige da iznenade srpskog plejmejkera, koji posle saznanja da je najkorisniji igrač elitnog takmičenja i poruka sestre Nine i oca Dragana nije mogao da zadrži emocije

Vasilije Micić je danas proglašen najkorisnijim igračem Evrolige za sezonu 2020/21. Srpski košarkaš je sa 16,3 poena po meču predvodio Anadolu Efes do Fajnal fora u Kelnu, iz godine u godinu je napredovao i najprestižnija nagrada u evropskoj košarci stigla je kao kruna svega što je dosad uradio. Čelnici elitnog takmičenja su želeli da ga iznenade, pa su ga zajedno sa saigračima pozvali na sastanak povodom zdravstvenih i bezbednosnih protokola. Nije ni slutio da će mu prvi čovek takmičenja Đordi Bartomeu tom prilikom uručiti najsjajniji individualni trofej na Starom kontinentu.

Petak, 18.00: (2,70) CSKA (14,5) Efes (1,55)

Izabrane vesti

Umesto video klipa u kojem je igrači Anadolu Efesa, zajedno sa Vasom Micićem, trebalo da se upoznaju sa zdravtvenim protokolima tokom završnog turnira u Kelnu, usledili su najbolji potezi srpskog košarkaša u sezoni na izmaku. Odmah zatim, oglasila se njegova sestra Nina.

"Ćao Vaso, verujem da si iznenađen što me vidiš, ali želela sam da napravim video i saopštim ti da si MVP Evrolige. Ja sam najponosnija sestra, znam da nas majka sada gleda i da se smeje. Znaš koliko sam ponosna svaki dan, danas možda malo više. Koliko su ljudi koji te vole ponosni na tebe. Svi znamo koliko si truda uložio, koliko odricanja, koliko smo svi pokušali najbolje što smo mogli da budem uz tebe. Žao mi je što nisam danas tu, ali jedva čekam da te vidim, zagrlim i srećno do finala".

Reč je potom u specijalnom video klipu posvećenom Vasinoj MVP sezoni imao njegov otac Dragan.

"Vaso, čestitam ti na osvajanju nagrade najkorisniji igrač Evrolige. Za sve što si dosad uradio u košarci, ovo ti je nagrada".

Usledile su čestitke i aplauzi saigrača, a potom je u salu ušao i prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu, sa trofejom koji će ubuduće krasiti vitrine srpskog reprezentativca. Emocije su savladale Micića, a na kraju se kratko i obratio svim prisutnima.

"Iskreno, nisam ovo očekivao. Znam da su pominjali moje ime, kao i Mirotićevo, ali očekivao sam da će on osvojiti nagradu. Jako sam srećan i hvala vam".





tagovi

MVP EvroligeVasilije MicićĐordi BartomeuAnadolu Efes

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara