Uroš Trifunović
Uroš Trifunović

Trifunović: Uvek se budimo prekasno

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.11.23. | 23:03

Svestan je bio član crno-belih šta je bio problem u Minhenu protiv Bajerna

Nije bilo lako Urošu Trifunoviću, ni posle Igokee kada je bio najbolji igrač Partizana, a ni posle Bajerna kada je nastavio sa kvalitetnim partijama. Jednostavno, na oba meča je crno-beli tim bio blizu, ali na kraju previše daleko da bi pobedio. Svesni su svi u klubu iz Humske da u neizvesnim završnicama nikako ne mogu da pronađu rešenje i dođu do pobede.

Izabrane vesti

"Ne znam šta pametno da kažem, ne znam koju utakmcu ove sezone gubimo u poslednja dva minuta. To nas je koštalo pobedeč. Moramo odmah da se spremimo za Albu, koliko god je teško moramo da odbranimo domaći teren", rekao je Trifunović za Sportklub.

Crno-beli su sjajno otvorili meč, imali su 10 poena prednosti, baš na krilima Uroša Trifunovića.

"Pali smo u drugoj četvrtini, potom smo loše otvorili treću četvrtinu. Nismo mogli da pogodimo neke števe, uspeli smo da se vratimo i na kraju ponovo poraz u poslednja dva minuta".

Iako je u jednom momentu Partizan bio u minusu od 12 poena, ponovo su se vratili, bili nadomak preokreta.

"Dajemo sve od sebe. Znamo da možemo da igramo protiv svakoga, imamo kvalitet. Čim igramo dobru odbranu uvek smo u igri ali se budimo kasno. Kada bi igrali tako bez prekida bila bi to druga priča".

Bio je ovo peti poraz crno-belih u Evroligi, ali nova utakmica je zakazana već za petak.

"Trener je rekao u svlačionici da nemamo vremena da razmišljamo o ovom porazu. Ispustili smo veliku priliku da pobedimo na gostujućem terenu, ali pred našim navijačima, idemo dalje... sledi priprema za Albu".



tagovi

KK PartizanUroš Trifunović

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara