Trinkijeri: Bili smo prazni! Nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.10.19. | 20:12

“Iskreno čestitam Cedevita Olimpiji, zaslužili su pobedu”, rekao je trener crno-belih

Partizan je igrao drugi put u Sloveniji ove sezone i zabeležio drugi poraz. Posle Primorske, sada je i Cedevita Olimpija uzela skalp crno-belima pa tim Andree Trinkijerija na teškom početku sezone i pored dosta gostovanja ima skor 2-2.

Posle utakmice Trinkijerije je izneo svoje gledište oko toga šta je bilo odlučujuće da Partizan padne u Ljubljani. Nije mu se dopalo to što njegova ekipa nije imala energije, a ni dovoljno borbenog stava u poslednjoj četvrtini.
“Iskreno čestitam Cedevita Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u svakoj odbrani i napadu, skoku. Imali smo loš start, uspeli smo da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina – nismo ušli u bonus, sve više nije ni važno. Bili smo jako loši, prazni. Znao sam da u ovako teškom periodu to može da se desi, ali nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu. Nismo dovoljno bili fokusirani na posao večeras", rekao je Trinkijeri.

Izabrane vesti

On je večeras zbog tehničkih problema sa odelom vodio ekipu u trenerci, a posle utakmice nije želeo da izdvaja nijedan od aspekata kao glavni za ovaj poraz.
"Svaki aspekt igre je bio problem, nismo imali dovoljno energije da igramo. Sigurno smo bili malo bolji nego u Kopru, ali u poslednjoj četvrtini nije bilo ni energije, ni kocentracije da igramo", rekao je Trinkijeri.

Partizan sada ima skor 2-2, a seriju teških gostovanja nastaviće već u sredu protiv Limoža u Francuskoj.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara