Komentari na vest

Trinkijeri: Partizan najbolji u Evroligi

k

kmeri

pre oko 1 godinu

Nedovic,Dobric,Ivanovic,Mitrovic,Petrusev petorka,pravi 14 razlike..Vildoza udje i Bentil...Kod Zvezde. Kon instalacije Madar,Panter-a,Naneli-no,Lesor,Ledej petorka....takodje domaci igraci,ali Kameruna
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Što? Imaš neki problem? Koga briga za to hahahah.
D

Damjao 2

pre oko 1 godinu

odgovor za sve takve kao ti: Partizan ima 4 igraca ispod 22 godine, Domaća. Budući nosioci reprezentacije (a vi kako te ?
i

ivan3333

pre oko 1 godinu

A dje su Nikola i Dusko domaci igraci.Jedino kod Mila u kancaleriju.

MakaAlianz

pre oko 1 godinu

Damjano, slobodno mozes da zatvoris zagradu iza znaka pitanja. Ispravno je, ako si se dvoumio.
T

TrinkiVinki

pre oko 1 godinu

Ti zbilja mislis da sam ja ovde za pare??
K

KampazzoV

pre oko 1 godinu

Da da a tek ja, 7 miliona bato, ti stvarno mislis da sam ja ovde zbog vildoza i strastveni srbi?
K

KmeKme

pre oko 1 godinu

Po ovoj izjavi znaci treci su u svetu posle Bostona i Denvera. Posle NBA velikana,evropa daje sledeceg najaceg,tako da logika kaze TRECI su.
Д

Драган

pre oko 1 godinu

Налупета се ти за три живота 😂
A

AdoJuce

pre oko 1 godinu

A do pre mesec dana bili dubioza kolektiv,kako to,pogledajte komentare tad grobatra i plakanje i 80% onoga Zelko odlazi. Poklonjena utakmica tj. bradovicev uticaj protiv Fenera,naklonjen zreb i tu su gde su. Da ih pitas koga su pobedili u gostima,ne znaju,a da vredi ta ekipa. Zvezdi Real (napomena samo jedan stranac tad igrao za Zvezdu) i Barsa dosli u bg u 18/19 kolu kad se grize,Partizanu dolaze kad ce sve biti reseno tako da ce i njih bar jednog pobediti. Ja sam cak rekao grobarima da ce dobiti i Zalgirisa i Bajerna i Fenera sada. Juce sam i stavio na njih na pocetku na 2.10 2 sto nikad ne radim,bar uzeh 50 eura.
H

Hm

pre oko 1 godinu

Kako to mislis naklonjen zreb? Partizan izvuko Albu i Asvel, dok je Zvezda izvukla Real i Oly... Laksi je zreb Partizanu, nema sta...
G

Gost233

pre oko 1 godinu

mora da su ti sve isplatili kad ih hvalis
G

Gost452

pre oko 1 godinu

Gde je izjava trenera Makabija?
G

Gost4456

pre oko 1 godinu

Znalo se da ce trinki da vas pusti. Ali da ste podigli formu podigli ste
N

Ne lupaj

pre oko 1 godinu

Glikman i Bodiroga su
M

Major

pre oko 1 godinu

Najbolji navijaci na svetu. Ende.
C

Ciki hime

pre oko 1 godinu

Jednostavno je,jeste partizan podigao formu ali na ruku mu je isaoi raspored kao i povrede pp nekoliko igraca svakog rivala da ne nabrajam sad.Na kraju ce manje vise sve to da dodje na svoje.
V

Vinke

pre oko 1 godinu

A da li je isto tako Partizanovim protivnicima islo na ruku sto Partizan igra sa 8 igraca na pocetku sezonu?
r

rea

pre oko 1 godinu

Jeste, da je Bajernu sinoć igrao Lorenco Braun, zasigurno bi dobili utakmicu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Andrea Trinkijeri moj covek po meri.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Mi ovom dugujemo još neke pare čim nas ovoliko hvali.
g

gospodin je Andrea

pre oko 1 godinu

kratko i jasno,cestita, nikakve povrede ,sudije , zavere
H

Haha

pre oko 1 godinu

Previše je Partizan poleteo. Večeras se videlo koliko Makabiju fali Lorenco Braun iako je Boldvin odigrao meč karijere, a onda zamislite kako je Bajernu bez Winstona (mozda najopasnijeg igrača Bajern), Obsta (prva mu utakmica posle povrede), Cipsera, Herisa, Hantera, to su igrači koji ove sezone učestvuju sa oko 35-40 poena u Bajernovom timu u evroligi. Jos uvek je daleko top 8 i za Partizan a kamoli za Zvezdu...
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Opasno poleteo. Sa 4-9 na 13-11, tj. 9 pobeda, 2 poraza u poslednjih 11 utakmica. Svi znamo kakve je probleme imao Partizan u startu (Avramović, Smajlagic, Egzum, Balsa povrede, Ledej ledja, Panter los, Papapetru se nije snašao, 8 igrača za trening, itd). Čim smo se kompletirali, brzo je to Željko uigrao, što se vidi po seriji pobeda koju sam naveo.
h

haha

pre oko 1 godinu

Djuradje Avramovic i Smajlagic i balsa imaju ulogu kao Ivanovic, Ilic, Raduljica, Zvezdi je od 24 utakmice Vildoza igrao 11, Kampaco do sad nijednu, trener pocetnik imao 1-6 pa se ti zapitaj ko je itekako imao problema sa pocetkom sezone. Pola ovih utakmica ste dobili jer timovima ne igraju glavni igraci i ne zaboravi da vam tek sad stizu pravi rivali, a tim vam se mora kad tad umoriti i uci u povrede, a na sve to ide i KRK...tako da ste poceli bas visoko da letite
@

@haha

pre oko 1 godinu

Al Makabiju juce igrao najbolji igrac i jedini pravi play? Jel Milanu igrala 3 najbolja igraca? Koja je razlika izmedju Zalgirisa od prosle i pretprosle nedelje? Nismo mi poleteli zato sto dobijamo u serijama, poleteli smo jer igramo veoma dobro. Odbranu smo utegli, nema vise ispadanja u odbrani kod preuzimanja, napad igramo strpljivo i trazimo najbolja resenja.
r

rea

pre oko 1 godinu

@haha , znaš koja je razlika u celoj priči? Partizan pobeđuje glatko, čisto, Zvezda od 10 pobeda pod Ivanovićem, 7 ima sa 3 i manje razlike, takve utakmice nekad idu na ruku, nekad ne, samo je pitanje koliko traje (Žalgiris je otišao kontra recimo). Zvezda u svojoj najboljoj formi 9-3 imala koš razliku +2 (PLUS DVA), Partizan u ovoj seriji 9-2 ima koš razliku +80.
h

haha

pre oko 1 godinu

I da Djuradje, da jos dodam da ste od tih 9 pobeda dobili nekim cudom Efes bez Larkina, Fener bez Motlija, Bajern 2 puta (taj tim je i Vlada Jovanovic dobio), raspali Asvel i naravno svaka cast za pobede nad Monakom iako nije igrao Lojd i za pobede nad Zvezdom (iako su Vildoza i Ivanovic tek izasli iz povreda, a Martin i Kampaco nisu igrali) i verovatno najveca pobeda vam je protiv Zalgirisa u gostima, razbili ste ih nema sta. Ali moras isto znati da Zvezda ima kuci Albu, Valensiju, Baskoniju, da ide u goste Asvelu, Panatinaikosu i Bajernu. Sa Kampacom lagano moze da ostvari svih 6 pobeda. A vi imate utakmice sa Barsom, Olijem, Realom, Monakom gde ce svi juriti da udju medju 4 ekipe i prvo mesto. Utakmice sa Efesom i Fenerom gde moraju da vas dobiju ako zele dalje. I teska gostovanja Armaniju i Virtusu. Jedino lako sto imate je Pao i Alba kuci. A ne ide vam ni medjusobni duel jer losiji medjusobni imate i od Zvezde, Makabija i Valensije, a ako vas Efes dobije sa vise od 4 onda i od njih. Tako da, veruj mi, da je top 8 daleko jos uvek i za Partizan, a kamoli za Zvezdu.
4

446

pre oko 1 godinu

Jednog dana da se vratis!
r

rickyyy

pre oko 1 godinu

Hvala Trinki, sve najbolje u ostatku sezone da dobijete sve do kraja sto se mene tice