Andrea Trinkijeri (© Star Sport)
Andrea Trinkijeri (© Star Sport)

Trinkijeri: Partizan najbolji u Evroligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.02.23. | 23:04

Trener Bajern Minhena pričao je posle poraza od izabranika Željka Obradovića

Nema stajanja za Partizan Mozzart Bet. Gaze sve pred sobom izabranici Željka Obradovića. Odgovor nije imao ni Andrea Trinkijeri sa Bajernom. Upisao je klub iz Humske 13. pobedu u Evroligi.

Izabrane vesti

"Igrali smo protiv tima koji je u najboljoj formi u čitavoj Evroligi. Rekao bih da je kraj druge deonice i početak treće je odlučio meč. Imali smo izjednačen rezultat i posle toga smo dopustili protivniku da preokrene. Posle toga nismo našli način da ih zaustavimo", rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Potom se osvrnuo na svoju ekipu.

"Mogu reći da nam nedostaju četiri ili pet igrača, ali čak i da ti fale 20 igrača, svako može da napravi faul. Trenutno se mučimo, to je deo ovog ludog raspored. Ipak, ako ne praviš faulove kako bi pomogao odbrani, onda nije moguće igrati. Samo to mogu da zamerim igračima, sve ostalo je normalan deo košarke i čestitam igračima Partizana. Zasluženo su pobedili. Imaju ogromnu šansu da uđu u osam. Sve zavisi od rasporeda".

Za kraj je odgovorio na pitanje o navijačima Partizana koji su napravili fantastičnu atmosferu u Minhenu.

"Znam šta znači igrati pred navijačima Partizana, ne verujem da su se igrači iznenadili. Stalno je tako sa Partizanom. To su najbolji navijači na svetu. Gde god da odu, uvek je ovako", dodao je Trinkijeri.



tagovi

Andrea TrinkijeriKK Bajern MinhenKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara