Trinkijeri pred Lokomotivu: Da skupimo snagu za evroligašku utakmicu

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.12.19. | 18:50

"Još se traže. Ne bih voleo da se svi nađu baš u sredu", kaže Italijan za narednog protivnika

Partizan za tri dana gostuje Lokomotivi u Krasnodaru i biće to šansa da crno-beli eventualnom pobedom probaju da stignu do šanse da završe grupu Evrokupa kao prvoplasirani.

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri, govorio je pred novinarima o narednoj utakmici i rekao da je cilj njegovog tima da se fokusira za prvi naredni meč. Bez gledanja u dvorište protivnika za prvo mesto - Venecije.
"Ne smemo da gledamo na druge ekipe, imamo tešku utakmicu, teško putovanje, iako smo naš posao već donekle i uradili. Moramo da skupimo snagu, koncentraciju da igramo pravu tešku, evroligašku utakmicu", rekao je Trinkijeri.

Izabrane vesti

Lokomotiva je promenila trenera u odnosu na onaj meč u Beogradu koji je Partizan rešio u svoju korist.
"Sigurno su doveli jednog iskusnog i dobrog igrača, promenili su dva trenera i još se traže. Ne bih voleo da se svi nađu baš u sredu. Svaka utakmica je važna, drugačija, igraćemo maksimalno iako ćemo već znati neke rezultate". 

Italijanski stručnjak rekao je da su lekari crno-belih imali dosta posla u prethodnom periodu.
"Imali smo mnogo povreda, jer smo posle napornog perioda malo smirili putovanja i sve što se krilo ispod površine sada je izašlo. Faliće nam neki igrači", dodao je Trinkijeri.

Ali, nije istakao o kome se radi...

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara