Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Trinkijeri pred Zvezdu: Ovo će biti fizički najzahtevniji meč za nas do sada

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.11.20. | 16:34

“Zvezda je poslednjih sedmica pojačala sastav sa trojicom veoma dobrih igrača”

 Imali ste priliku da pročitate šta je Saša Obradović imao da poruči pred susret sa Crvenom zvezdom, a sada je svoje viđenje utakmice izneo i trener Bajerna, Andrea Trinkijeri, čovek koji je prošle sezone sedeo na klupi Partizana gde je odradio dobar posao.

Crvrena zvezda mu je poznat protivnik, zna šta može da očekuje od crveno-belih, a posebno ističe fizičku snagu košarkaša crveno-belih.

Izabrane vesti

"Zvezda je poslednjih sedmica pojačala sastav sa trojicom veoma dobrih igrača. Ovo će biti fizički najzahtevniji meč za nas do sada, jer Zvezda igra veoma agresivno sa mnogo energije. Imaju dubok roster i slavili su protiv CSKA - to nešto govori. Biće tvrda utakmica, moramo da izjednačimo njihovu energiju u napadu i odbrani. Zbog toga moramo da se sa ovog nivoa podignemo na sledeću stepenicu naše igre", rekao je Trinkijeri.

Nik Vajler Bab je takođe govorio o svojim očekivanjima pred susret sa Crvenom zvezdom. Ta utakmica igra se sutra od 20 časova i 30 minuta.

"Imali smo sedmicu da se oporavimo. Bilo je naporno, dosta smo trenirali, ali to je bilo važno, jer je Zvezda težak protivnik sa sjajnim igračima. Naš fokus biće na defanzivi: ako budemo igrali jako u odbrani, možemo da igramo protiv bilo kog tima. Ali, ne možemo se samo fokusirati na Džordana Lojda, moramo da branimo sve od keca do petice. Svako od nas mora da ima odgovornost u tom smislu", istakao je Vajler Bab.

Vidi se i po izjavama Vajler Baba da je Trinkijeri ozbiljno shvatio ovu utakmicu protiv Crvene zvezde, te da je poseban akcenat stavio na odbranu.

Naravno, svesni su Bavarci od koga im preti najveća opasnost, te da je to u redovima Crvene zvezde Džordan Lojd.



tagovi

KK Bajern MinhenAndrea Trinkijeri

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara