Trinkijeri svestan propusta: Dve dobre stvari - Trifunović i konačna razlika

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.11.19. | 21:23

“Nije dobar momenat sezone iz mnogo razloga“, tvrdi italijanski stručnjak

Drugim uzastopnim porazom košarkaši Partizana ispustili su novu mogućnost da definitivno overe plasman u narednu rundu Evrokupa, a crno-beli su se dugo igrali i sa konačnom razlikom jer je Tofaš bio nadomak toga da potpuno nadoknadi minus iz Beograda i tako potencijalno napravi dodatni problem crno-belima pred finiš grupne faze.

Mnogo je loših momenata bilo u igri Partizana, a svestan je i Andrea Trinkijeri da njegov tim ne igra u skladu s očekivanjima. 
"Čestitam Tofašu, odigrali su veoma dobru utakmicu i zasluženo su pobedili. Odigrali smo veoma loše u prvoj četvrtini koja nas je koštala toga da celu utakmicu jurimo njihovu prednost. Vratili smo se, smanjili razliku na pet poena, ali nismo imali energije da završimo posao", rekao je Trinkijeri.

Izabrane vesti

Kao dve pozitivne stvari iz gostovanja u Bursi italijanski stručnjak je izdvojio konačnu razliku i učinak mladog Uroša Trifunovića koji je upisao prve minute za Partizan nakon povratka s pozajmice iz Mege. 
"Nismo igrali dobro, trenutno nismo u najboljem momentu sezonu iz mnogo razloga, ali to nije izgovor. Čak i kada smo imali loš dan kao danas, uspeli smo da zadržimo razliku ispod 13 poena, koliko je iznosila naša pobeda u Beogradu i to je jedina dobra stvar u ovom meču, uz učinak Uroša Trifunovića koji nam je nešto pružio", smatra Trinkijeri. 

Podsetimo, crno-bele već u nedelju čeka večiti derbi s Crvenom zvezdom (Štark Arena, 20.00).

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara