Komentari na vest

Tristan zasijao na najvećoj sceni! Vukčević dvocifren, Milvokiju malo Janisov tripl-dabl (VIDEO)

P

PFS

pre 26 dana

Koprivica je bolji od njega i vise je pokazao, mogao bi u buducnosti do nekog top tipa, a ne ko Tristan u fenjerasa!!!
Z

Zeleznik

pre 26 dana

Koprivica je i 3 godine stariji od Tristana...........Momak uskoro puni 24 godine..... Jedan Bogdanovic je sa 25 otisao u NBA kao šampion Evrolige sa Fenerom...........
c

c c c

pre 26 dana

Dobro da je pobegao decko, da mu ovaj nas ne upropasti karijeru. Ne igra odbranu, evo Kaminski se ubi od truda. Smajlagica ubija, Avramovicu sece krila, Teifunovic stagnira. O Andjusi i Jaramazu da ne pricam. Sta cemo sledece godine, da igramo sa 12 stranaca, kup ne moramo ni da igramo, prvenstvo po navici, a zvezda neka gomila trofeje.
J

Jtd

pre 26 dana

Sve je to ok, nemaju vremena, trazi se rezultat odmah, ali ima tu samo jedan mali problem, rezultata nigde, vec godinama?!? Kazu da menadzeri iz nba vise ne zele da gledaju EL, nema mladih igraca i nije im interesantna. Tako da ipak tu nesto nije kako treba
N

Nikson

pre 26 dana

Pouzdana informacija: Tristan je veliki talenat ali još veći neradnik i lenčuga, na pola treninga nije dolazio pod raznim izgovorima, zalaganje na treninzima 10%. Real ga je i dao Partizanu bez dinara nadoknade kako bi Željko uspeo da ga nekako probudi ali ni Željko nije uspeo. To vam je istina, e sada što dežurni pljuvači iz Železnika vole da misle kako im odgovara, druga priča.
V

View

pre 26 dana

Evo za dve godine Madar najbolji mladi igrač EL a i Tristan dosta uspešno počeo u NBA. Toliko o "nazadovanju" mladih igrača u Partizanu
v

verteks

pre 26 dana

Nije da me zanima, ali Madar, Tristan, Smailagic, Koprivica i Trifunovic nisu bolji igraci nego pre 3 godine i to je strasno. Izuzev Smailagica, koji je prosle sezone bio bas dobar, strasno je da se u godinama kad bi trebalo najvise da se napreduje oni i dalje na istom nivou.
M

Mare Grobar

pre 26 dana

Ne može da se poredi evropska košarka sa Nba, mora da se odgleda neka Nba utakmica da bi se shvatilo kakav je to cirkus. To je baš porodična zabava.
D

Direwolf

pre 26 dana

Жељко Обрадовић чини исту грешку коју је чинио Саша Обрадовић у свом мандату у Звезди - странцима ни А не каже када погреше, а на домаће играче баца и дрвље и камење при најмањој грешци! Зато му осим Аврамовића НИЈЕДАН други домаћи играч нема иоле битан допринос и свака утакмица му зависи искључиво од расположења неколико играча, Пантера, Ледеја, и Нанелија пре свега. Ако нису сва тројица на нивоу, Партизан јако тешко добија мечеве, и поред солидних Кабокла и Каминског.
P

Pjer

pre 26 dana

Ne Zeljko nije los trener, samo Zeljko nema zivaca da radi sa mladim igracima ili ne ume da radi sa mladim i NEAFIRMISANIM IGRACIMA. Cinjenica je da Tristan lose igra odbranu, ali to je moglo da se popravi uz trening, ali u Evropi se ocekuje instant rezultat. Zeljko od dobrog igraca pravi zver, a od mladog igraca ne ume da napravi dobrog, on je ceo zivot oko sebe imao afirmisane igrace
D

Direwolf

pre 26 dana

Управо тако! Рећи да је лош тренер је сулудо, титуле у ЕЛ говоре за себе, јер иако је увек (осим оне прве са Партизаном) имао врхунске буџете, имали су их и други (Месина, Блат, Ивковић) па нису ни близу. Али је чињеница да никада није радио нити зна да ради са младим играчима, он је од оних тренера којима даш кеш и очекујеш резултат. Е сад, што се Гробари вређају на ту чињеницу је већ друга ствар.
T

Top Gun

pre 26 dana

Ala si lupio.
P

Prdoje

pre 26 dana

Ali Tristan ne može da igra kod galamđije žoca,
d

dqwqwdqwd

pre 26 dana

u evropi se igra odbrana ovde ne , i klinac ce izgleda uspeti ,srecno mu bilo ,mozda se cak nadje i na spisku za oi ,na sirem ce biti svakako ,mi cetvorku klasicnu osim jovica nemamo
G

Gostgist

pre 26 dana

14 poena jednoj od najboljih NBA ekipa..Milvoki,uz Boston najbolje defanzivna ekipa lige..reci da Tristan nije napredovao u parrizanu,je eufemizam.Nazadovao je zestoko,i trebace mu vremena da se "ocisti" od obradovica i njegovog pogubnog uticaja.
T

Top Gun

pre 26 dana

Bravo mali! Samo nastavi pa ako Bog da u reprezentaciju Srbije.
r

reci

pre 26 dana

Možda i Grčke pošto je Janisu posle meča rekao da možda zaigra za Grčku.
M

Mitomanija 21og veka

pre 26 dana

haha al koje pravdanje Zoca, prava mitomanija. U EL se igra odbrana pa tamo nije prismrdio terenu al zato u NBA se ne igra odbrana pa tamo briljira. Pretpostavljam da se i u ABA igra odbrana pa ni tamo nije igrao kod njegove bezgresne svetosti zvanog Robija.
i

ivko svemirko

pre 26 dana

E moj želimire
d

drago mi je

pre 26 dana

zbog momka, bezveze provedeno vreme u partizanu, nije mu se mogla naci uloga a trebala je. da se ima pameti trifa i andjusic bi promenili sredinu za neku gde bi igrali.. Nije mi jasno zasto ih je uprava zadrzala. u abi se nisu proslavili, jedva smo drugi avu play offu nece ni dobijati sansu, a trudom nisu ni zasluzili..
O

Ognjen 161

pre 27 dana

Bio je on više puta dvocifren i u Evroligi ali uzalud kad preko njega primiš duplo više poena.
B

Breeee

pre 27 dana

Spavas li mirno Obradovic Zeljko….
g

grgr

pre 27 dana

Sad se tek primeti, koliko je Željko loš trener u poslednje vreme, Tristana je "ugušio" totalno, nije dečko mogao da odigra na svom nivou i pokaže šta zna, onesposobi ih čovek svojim pritiskom, dranjem. Tek će se pokazati kakvog smo mladića tek tako pustili.
а

ађутант

pre 27 dana

Јел то Жељко начинио грешку са Тристаном или је евро лига квалитетнија од НБА циркуса?
D

Dalibor CZ

pre 27 dana

Odmah u prvoj rečenici da se opravda Zeljko Obradović zasto mu nije dao sansu jao jao jao zalosno! Inače u Partizanu igraju sve vrhunski defanzici pa eto igrac za kojeg je placeno obestecenje nije se uklopio sa tim vrhunskim defanzivcima.
N

News

pre 27 dana

Odlicna igra Tristana. Mislim da njemu vise odgovara pozicija 4 od 5. Americki komentator ga prestalja kao reprezentativca Italije? Odigrao je dobru odbranu na Janisu iako novinar sa mozzart kaze da mu odbrana nije jaca strana
d

desaaa

pre 27 dana

a žocu nije valjo
g

gedorah

pre 27 dana

Sreća pa pobeže na vreme od najsujetnijeg
i

ijko

pre 27 dana

jes ga zoc razvio