Komentari na vest

Tužna vest za crno-bele: Preminuo deseti najbolji strelac u istoriji Partizana

Z

Zenica

pre preko 2 godine

Koliko se sjećam,radilo se o "paklenoj ljevici" ekipe tadašnjeg "Partizana"... Inače,bilo je utakmica u kojima je igrao "simultanku" sa protivničkim igračima... Sjećam se izvještaja sa jedne utakmice u kojoj je Petrović u drugom poluvremenu (ako se ne varam) postigao (maltene) sve koševe za "Partizan"...
N

Negde sam...

pre preko 2 godine

...tih godina, i ako sam bio baš klinac, počeo redovno da pratim košarku, i dobro se sećam te leve ruke. Bio je sjajan igrač i ako je igrao za protivnika moje Crvene Zvezde bio je izuzetno simpatičan lik. Tafs je Partizan počeo da se diže, generacija Bobana, Marića, Pešića, Zorkića, itd. Poslednji pozdrav i neka ti je laka zemlja!
D

Dr.Ale

pre preko 2 godine

Večna slava rokeru pod obručima!Imam dovoljno godina,pa sam imao sreću da te gledam,i uživam u tvojim majstorijama na parketu! Poslednji pozdrav od iskrenog Zvezdaša!
V

VALJAK VERITAS

pre preko 2 godine

BOBANE VECNA SLAVA I VELIKO HVALA STO SI NISIO DRES NASEG NAJVECEG KLUBA
F

Finnegan

pre preko 2 godine

Nije tužna vest samo za poklonike crno bele boje, već za sve ljubitelje košarke! Lično sam obožavao da gledam Bobana, bio je baš šmeker i drugačiji, imao je taj neki vic na terenu, neočekivan potez... Sećam se da je jednom prilikom razmenio pas sa Peterom VIlfanom, koji ga je čuvao i stajao ispred njega, Boban mu je dodao loptu, ovaj mu vratio, svi zbunjeni, a njih dvojica crkoše od smeha. Naravno, sudije bez osećaja za sve što ispada iz šablona, daju obojici po tehničku. Mislim da je bio izuzetno dobar čovek, uvek sam takav utisak imao o njemu... Neka ti je slava, večni šmekeru!
V

Vrsac91

pre preko 2 godine

Veliki smeker na terenu i van njega. Covek sa stilom, pocivaj u miru.
S

Serbia forever

pre preko 2 godine

Nikad nisam cuo za gospodina Petrovica, ali vecna mu slava i hvala za svaki kos.
N

Nk011

pre preko 2 godine

Sto bi grafit na Napuljskom groblju porucio “ ne znas sta si propustio“ . Vecna Slava i HVALA