Fajnal for Lige šampiona (©Printscreen, FIBA Champions League)
Fajnal for Lige šampiona (©Printscreen, FIBA Champions League)

U prodaji karte za Fajnal for FIBA Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 15:02

Najjeftiniji paketi 20 evra

Nešto više od dve sedmice ostalo je do završnog turnira FIBA Lige šampiona u Beogradu (26–28. april), a kako je objavljeno na zvaničnom sajtu takmičenja, u prodaji su ulaznice za tri dana vrhunca sezone.

Ljubitelji košarke, kao i navijači učesnika Fajnal fora moći će da kupe ulaznice na sajtu DDTickets.rs.

Izabrane vesti

Kako je objavljeno, kupovina u prvih 48 sati od momenta puštanja u prodaju imaće posebne popuste, s tim da popusti neće važiti za delove tribina u kojim će zvanično biti smešteni navijači klubova učesnika.

Organizatori su se potrudili da u prodaji bude širok spektar paketa, a najniža cena je svega 20 evra. Navijači klubova koji će se u Beogradu boriti za titulu moći da kupe karte za sektore koji će tačno biti određeni za njihove timove.

Kako je objavljeno na sajtu Lige šampiona, za one koji bi želeli da budu u tim sektorima, savetuje se da kontaktiraju sa svojimvoljenim klubovima kako bi se informisali o svim detaljima.

U ovom trenutku sigurni učesnici F4 su Unikaha i Mursija. Čeka se ishod preostala dva četvrtfinala, u kojem su Tofaš i Tenerife, odnosno Peristeri i Bon. Tenerife i Bon trenutno vode sa po 1-0.

Polufinalni mečevi igraće se 26. aprila, dok će se utakmica za treće mesto i finale na programu naći u nedelju, 28. aprila.


tagovi

FIBA Liga šampionaFajnal for u Beogradu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara