U toku upis polaznika za kamp Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.01.20. | 15:03

Crno-beli pozivaju na Krupanj

Košarkaški klub Partizan ovog leta organizuje kamp u klimatskim i smeštajnim uslovima koje nude Krupanj i Spa Hotel “Grand”. Od 22. do 29. jula, na velikom broju otvorenih i zatvorenih terena, crno-beli dečaci će trenirati i sticati košarkaško znanje od trenera Partizana, baš kao i od brojnih gostiju koji su pisali istoriju najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba.

Izabrane vesti

Krupanj se nalazi na svega 135 kilometara od Beograda, u Mačvanskom okrugu, a zbog čistog planinskog vazduha ima sve odlike vazdušne banje. Pored vrhunskih trenera koji će sa polaznicima kampa raditi na poboljšanju njihovih košarkaških veština, Partizan je za sve polaznike kampa obezbedio stručan nadzor lekara, fizioterapeuta, baš kao i rad sa kondicionim trenerima u cilju poboljšanja motoričkih i fizičkih sposobnosti.

Cena kampa za sve polaznike iznosi 36.000 dinara, a može se platiti u šest rata, odnosno do polaska na kamp. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za kamp putem formulara koji možete popuniti OVDE a prijava se smatra validnom nakon slanja potvrde o uplati prve rate koja iznosi 6.000 dinara na email adresu kamp@kkpartizan.rs.

Upis polaznika je u toku.

FOTO: KK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara