"ROKO LENI UKIĆ i MIROSLAV RADULJICA"
"ROKO LENI UKIĆ i MIROSLAV RADULJICA"

Ukić na pet piva i lekovima za smirenje: Moralni smo pobednici, ali to je k... od ovce

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.08.16. | 14:59

Hrvatski reprezentativac i ponosan i razočaran posle poraza od Srbije

ROKO LENI UKIĆ i MIROSLAV RADULJICAKapiten košarkaške reprezentacije Hrvatske Roko Leni Ukić obratio se javnosti nakon poraza od Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Njegov Fejsbuk status prenosimo u celosti:

"Imam potrebu da stavim nešto. Prvo, zahvaljujem saigračima i treneru na neverovatnom letu i timskom duhu koji smo imali od prvog do poslednjeg dana. J... ga sad, najteže je, kao i uvek, nama samima, što moj prijatelj kaže - od -25 od Čeha doći do polufinala Olimpijskih igara u godinu dana je malo previše. Ali, sportista si, uvek se nadaš da možeš dobiti sve i svakog..."

Izabrane vesti

"Verovao sam kao nikad da ćemo navijačima podariti nešto posebno. Nažalost, poklekli smo na poslednjoj stepenici. Najviše mi je žao zbog te euforije koja se stvori, ali ona nikad pa ni sad ne dobije svoj konačni oblik. Žao mi je što smo kao moralni pobednici, a to je k.... od ovce. I žao mi je što smo izgubili od ekipe koja nije bolja od nas. Zasluženo nas je dobila, ali nije bolja..."

"Ne znam koliko će mi biti potrebno da se oporavim od ovoga, hvala velikoj vojsci ljudi koja nas je pratila i bila uz nas celo leto... A meni je žao što smo im zauzvrat dali samo moralnu pobedu, j.... tu moralnu pobedu. Da se razumemo, ovo nije izvinjenje ili dodvoravanje, nego samo ono što mi je u glavi kad ni pet piva ni tri normabela (lek protiv anksioznosti prim.aut.) ne mogu da dozovem san... Gledajte košarku i dalje, imamo j..... talente, koji ako dovedu glavu na mesto mogu vladati ovim sportom idućih 10 godina! Treba im malo sreće, mnogo pameti i to je to..." 

"I ne pitajte me kad ću u penziju, sad mi se čini da neću uzeti loptu u ruke narednih pet godina, ali u stvari poznajući samog sebe, kad me Bojan pozove i kaže "'Ajde, babo, trebaš nam", ako mogu hodati, verovatno sam tu. Sve je moguće... Pozdrav svima i dobrima i šugavima, captain out!"

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaRoko Leni Ukićrio de žaneiro 2016Olimpijske Igre 2016Južna AmerikaHrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara