Foto: Reuters
Foto: Reuters

Umesto ukrasa večeri - fijasko: Takmičenje u zakucavanju preraslo u festival promašaja, Topin bez konkurencije do trofeja

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.02.22. | 05:02

Finalista sa prethodnog Ol-stara rutinski stigao do trofeja u zakucavanju

Kraj subotnjeg programa na Ol-star vikendu bio je rezervisan za nadmetanje u zakucavanju, a takmičenje od kojeg se očekivalo da ukrasi veče ispostavilo se kao apsolutni fijasko s obzirom na to da takmičari, izuzev pobednika Obija Topina, nisu pokazali praktično ništa.

Seriju neuspeha počeo je favorit za osvajanje trofeja Džejlen Grin. Košarkaš Hjustona uspavao je puvliku u Klivlendu nizom promašaja, a seriju neuspeša prekinuo je skromnoim zakucavanjem posle kojeg je bilo jasno da ga očekuje eliminacija i pre finala. Nešto bolji utisak od grina ostavio je Kol Entoni, međutim ni on nije uspeo da izvede potez vredan finala te su se u direktnom duelu za trofej našli Topin i Huan Toskano Anderson.

Izabrane vesti

Košarkaš Golden Stejta serijom loših zakucavanja izbacio je sebe iz borbe za trofej te je as Njujorka praktično i pre poslednjeg pokušaja imao trofej u rukama. Ipak, publiku koja je prisustvovala prilično skromnom nadmetanju pobednik je nagradio najatraktivnijim zakucavanjem večeri za koji ga je žiri nagradio sa 47 poena.



tagovi

ol-starOl-Star vikend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara