Nikola Kalinić (©Starsport)
Nikola Kalinić (©Starsport)

Valensija traži 500.000 evra za Kalinića, Barsa spremna da plati 400.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 16:04

Klub sa istoka Španije izjednačio ponudu Katalonaca

Rok da Valesnija odgovori na zvaničnu ponudu koju je Barselona poslala Nikoli Kaliniću ističe sutra u ponoć. Ali, klub sa juga Španije, za koga su mnogi mislili da neće reagovati, prema informacijama sa Pirineja, nije čekao poslednji momenat, već je izjednačio ponudu, što znači da će Katalonci, ukoliko žele da angažuju srpskog reprezentativca, morati da plate obeštećenje Valensiji.

Kako se navodi, povratnik u Evroligu odmah je i rekao cenu za koju bi dopustila Barsi prvenstvo angažovanja Kalinića - 500.000 evra. S druge strane može da se čuje da je Barsa spremna da plati 400.000.

Izabrane vesti

Ako se dve strane dogovore oko sume, Katalonci će prići na korak do Kalinića, ali ipak neće još završti posao oko njegovog angažovanja, jer ih tek čekaju završni pregovori sa najboljim igračem ABA lige oko finansijskih uslova.

Nezvanično se može čuti da kompletnu situaciju iz prikrajka prati nekoliko evroligaških klubova. Navodno su spremni da reaguju ako se Barselona ne "ne isprsi" dovoljno, čega su svesni i čelnici Blaugrane, koji su nedavno postali jači za češki tandem Jana Veselog i povratnika iz NBA Tomaša Staoranskog.

Kako god da bude, jedno je sigurno: bez obzira što je trenutno slobodan igrač, Nikola Kalinić neće dugo biti bez kluba...



tagovi

Nikola KalinićKK Crvena zvezdaKK BarselonaKK ValensijaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara