(©FIBA)
(©FIBA)

Varničilo na tajm-autu Francuske! Selektor isprovocirao Okobovu reakciju; Batum zove Embida u reprezentaciju

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 18:36

Vensanu Koleu teško bilo da ostane miran...

Štošta je trulo u Francuskoj, doživela je fijasko na Mundobasketu. Načisto se raspala, ali prvu fazu takmičenja, ipak, nije završila bez pobede. Okrenula je Liban (85:79) u poslednjem kolu,a jedan od heroja u drugom poluvremenu bio je Eli Okobo, čiju reakciju je isprovocirao Vensan Kole

Ne može bez potresa kod Francuza, visok je napon tokom celog Mundobasketa. Podgrejana je atmosfera unutar tima, svi jedva čekaju da se prvenstvo završi i odu kućama, a odsustvo želje Elija Okoboa iznerviralo je selektora. Varničilo je na tajm-autu. 

Izabrane vesti

Potpuno nezainteresovan je bio igrač Monaka za dešavanja na terenu, a Vensan Kole je u razgovoru sa Silvanom Fransiskom iskoristio priliku da ukaže na njegovo ponašanje. Bez okolišanja je uperio prstom u Okoboa

“Silvan, opusti se. U redu? Ne slušaj Elija, on ne želi da igra, nemoj da radiš stvari kao on”, rekao je Vensan Kole

Na taj način uspeo je da digne Elija Okoboa i razdrma ga. U drugom poluvremenu je bio drugi čovek, sakupio je 12 poena, imao i pet asistencija i dva skoka, a prvi čovek reprezentacije je obrazložio svoj postupak. 

“Nisam bio zadovoljan ponašanjem”, poručio je Kole i osvrnuo se na učinak igrača Monaka: 

“Srećan sam što je na kraju bio jedan od arhitekata trijumfa. Posebno što je u drugom poluvremenu bio poletniji”. 

Mozzart Mundobasket Izazzov! 200.000 dinara i danas čeka na tebe, izađi na crtu!

Njegovim pristupom u nastavku zadovoljan je bio i Nikola Batum... 

“Eli se stvarno borio i srećan sam zbog njega. U poslednje vreme je trpeo bolove, pokušali smo da ga vratimo. Bio je veoma dobar. Ponekad je potrebno da vas trener isprovocira, bila je to dobra stvar”, kazao je košarkaš Los Anđeles Klipersa. 

Nije se libio Nikola Batum da kaže šta mu je na duši posle poraza od Letonije. Kritikovao je što se politika umešala u sport i što nema Tome Ertela. Sipao je kritike i postao “poželjna meta”. Saletan je sa pitanjima, a jedno se ticalo i Džoela Embida i igranja za Francusku. 

“Da li biste rekli ne najkorisnijem igraču NBAlige?”, na pitanje je odgovorio pitanjem.



tagovi

MundobasketMundobasket 2023košarkaška reprezentacija FrancuskeVensan KoleEli Okobo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara