Van der Mer u svim mečevima autsajder

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.05.20. | 11:01

Kujvenhoven favorit samo u jednom

Pandemija koronavirusa zaustavila je gotovo sav sport na planeti. Međutim, neke zemlje, kao i neki sportovi odupiru se i pokazuju "zube". Jedan od njih koji je nastavio u istom ritmu, ali debelo van standardnih uslova, je pikado.

DANAŠNJA PONUDA PIKADA

Izabrane vesti

Trenutno se širom sveta održavaju četiri turnira, koja nam nude preko 30 mečeva. Naravno, igrači zbog ugroženosti vitrusu igraju iz svojih domova, pa nema fanatičnog navijanja publike, ali za razliku od toga kvalitet je uvek prisutan.

Ikone igraju svoje takmičenje, a takođe igra se Noć pikada, ali i PDC Home tur, na koji ćemo se mi fokusirati jer nam nudi nekoliko veoma zanimljivih parova.

Koncentrisali smo se na dvoboj Vinsenta van der Mera i Majka Kujvenhovena (21.20). Ovo je susret 85. takmičara protiv 79. sa rang liste. Nisu se do sada viđali, a po poslednjim rezultatima, poprilično su izjednačeni u formi.

Kujvenhoven bi, međutim, po onome što tvrde poznavaoci, mogao da se tretira kao tek za nijansu bolji, mada to ne mora apsolutno ništa da znači u duelu dva Holanđanina.

Tokom dana Van der Mera očekuju još i dvoboji sa Durantom u kojem je veliki autsajder, baš kao i protiv Pipea. Sa druge strane, Kujvenhoven će takođe da osmeri snage sa pomenutim rivalima, ali mu se daju za nijansu bolje šanse...

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara