Veličković: Da se ovakve utakmice više ne dese

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.10.19. | 22:41

"Loš dan", ističe kapiten Partizana

Partizan je odigrao jako loše na gostovanju Primorskoj, doživeo je prvi poraz i sada ne baš u najboljem raspoloženju ide na gostovanje Ritasu.

Koncentracija nije bila na najvišem nivou i to je koštalo crno-bele poraza u Kopru. O tom je govorio i kapiten tima Novica Veličković posle utakmice.
"Prvi poraz i to je da kažeš došlo, desio se i loš dan. I sve utakmice su na strani. Mora da se trgnemo. Nismo odigrali kako treba. Primroska je jako nezgodna, čvrsto igraju. Imali su sedam dana da se spreme i učinili su to na najbolji mogući naćin. Imamo Ritas i Mornar na strani. Treba ostati pozitivan i da se ovakve utakmice više ne dese", rekao je Veličković.

Izabrane vesti

Svoje viđenje meča dao je i Nemanja Gordić, jedan od najiskusnijih u ekipi Partizana.
"Loša utakmica sa naše strane, definitivno. Loše smo otvorili i dozvolili smo im da uđu u dobar ritam i u samopozdanje. Nismo uspevali da uhvatimo ritam, promašili smo i polaganja i otvorenih šuteva i bacanja. Nismo bili pravi danas. Išlo im je na ruku što nismo bili šuterski raspoloženi i zasluženo su nas pobedili", rekao je Gordić.

Ističe plejmejker Partizana i da je protivnik crno-belih odigrao jako dobro.
"Treba dati kredit i ekipi Primorske, očigledno su se dobro spremili i skautirali nas. Konstantno je reket bio pun, nismo dali neke lake poene sa druge strane, otišli su na razliku i bilo je teško vratiti se".

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara