Veličković i Si neizvesni za Cedevitu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.09.18. | 17:29

Trener Partizana Nenad Čanak u četvrtak bi trebalo da ima jasniju situaciju

Košarkaši Partizana u subotu počinju takmičenje u Jadranskoj ligi utakmicom sa Cedevitom u Zagrebu, a još se ne zna da li će se na spisku putnika naći kapiten Novica Veličković i Bondža Si.

Njih dvojica propustila su prošlonedeljni Superkup u Laktašima zbog problema sa povredama. Kod Veličkovića su u pitanju leđa, a kod Sija se radi o peti.

Izabrane vesti

Situacija još nije definitivna, a trebalo bi da bude jasnije u četvrtak, odnosno da li će obojica ostati u Beogradu, da li će jedan od njih dvojice da putuje, a postoje i određene šanse da se obojica nađu u autobusu za Zagreb.

Ostatak ekipe trenutno nema problema sa povredama, tako da će svakako protiv Cedevite šansu dobiti igrači koji su nastupili na Superkupu. Valja napomenuti i da crno-beli i dalje tragaju za igračem na poziciji četiri gde se najčešće pominjao Stefan Janković koji je tražio i dobio raskid ugovor sa Crvenom zvezdom, ali se klub žalio Olimpijskom komitetu Srbije. 

Inače, Partizan je u prošlosti loše prolazio na gostovanjima kod Cedevite, pošto ima samo jednu pobedu jednu pobedu na 11 mečeva.

 

Foto: Starsport


tagovi

Novica VeličkovićBondža Si

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara