Veličković se vratio za Uniks: Znam njihovog najboljeg strelca...

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.10.20. | 12:36

“Oni pretenduju na vrh Evrokupa, ali..”, poručuje kapiten crno-belih

Teški dani su iza košarkaša Partizana. Velike jadranske rane ekipa iz Humske pokušaće da izleči u sutrašnjem meču Evrokupa protiv Uniksa iz Kazanja (18 časova). Tim Vlade Šćepanovića je imao dugo putovanje u prestonicu Tatarstana, sa presedanjem u Istanbulu.

Upravo zbog toga crno-beli su krenuli ranije na put. Biće Partizan oslabljen neigranjem Rašona Tomasa i Brajana Angole. U tim se vratio kapiten Novica Veličković.

Izabrane vesti

"Uniks je jedan od timova koji pretenduju na sam vrh Evrokupa. U poslednjih 10-15 godina se konstantno nalaze među četiri najbolje ekipe u Rusiji. Sa Džamarom Smitom sam igrao u Bambergu, on im je najbolji strelac, sjajan igrač. Očekuje nas teško gostovanje posle teškog puta, ali ne idemo sa belom zastavom”, rekao je Novica Veličković.

Oba tima imaju polovičan učinak posle dva kola Evrokupa. Međutim, crno-beli su u jako nezgodnoj situaciji, obzirom da su za vikend izgubili od Budućnosti posle dva produžetka.

"Nikada nije lako kada idete u Rusiju i igrate posle napornog puta i svega što taj put nosi. Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju, ali mi idemo sa nekom našom idejom i željom. Igre na utakmicama protiv Huventuda i Venecije nam daju za pravo da možemo biti optimisti. Ono što tražim od svojih igrača je da daju maksimum u ovom momentu, a za šta će taj maksimum biti dovoljan, videćemo u sredu. Koliko energetski više budemo u utakmici, toliko će nam šanse za trijumf biti veće", istakao je Šćepanović. 



tagovi

Novica Veličković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara