Veliki gest Partizana Mozzart Bet pred meč sa MZT-om u Skoplju

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.22. | 13:05

Sportski direktor kluba Zoran Savić priredio veliko iznenađenje za mladog navijača crno-belih

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Skoplja)

Poseta Partizana Mozzart Bet u Skoplju u okviru regionalne ABA lige izazvala je veliku pažnju u glavnom gradu Makedonije. Crno-beli iz Beograda već su stacionirani na mestu gde će se igrati meč sa MZT-om, a tokom klupske večere iz uprave kluba su napravili veliki gest.

Izabrane vesti

Tokom zajedničkog sastanka u čuvenom kompleksu „Zlatno bure“ u selu Kučkovo, sportski direktor kluba Zoran Savić priredio je veliko iznenađenje za mladog navijača Partizana iz prestonice Makedonije i uručio mu poklon. Reč je o tinejdžeru Teu Dobrevskom, inače nekadašnjem mladom košarkašu.

Dobrevski, koji je rođen 2004. godine, u prošlosti je igrao za najtrofejniji makedonski košarkaški klub KK Rabotnički, a zatim i za tim jedne od najboljih omladinskih škola u Makedoniji KK Feniks 2010, ali je u nesreći ostao invalid i nije mogao da nastavi sportsku karijeru. Ali nikada nije odustao od sporta – ostao je u njemu kao navijač. Mladi Teo je emotivno doživeo susret sa Partizanovcima i njegovoj sreći nije bilo kraja.

Partizan Mozzart Bet uvek ima iznenađenje za svoje pristalice u regionu, a tako je bilo i u Skoplju. Izvesno je da će mladi Dobrevski zauvek pamtiti ovaj susret.

Piše: Martin TANASKOVSKI


tagovi

Partizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara