Komentari na vest

Veliki udarac za Denver, otišao čovek koji je doveo Jokića: Tim Koneli u Minesoti

F

FM

pre oko 2 godine

Jokic da menja ekipu pod hitno! Da ga pozove LBJ na njegov poslednji ples, pa da uzmu zajedno prsten.
D

Denveeeer

pre oko 2 godine

Pa ne bih rekao da je ovo preveliki udarac za Denver...covek je imao mnogo vise promasaja nego dobrih poteza. To sa Jokicem nije bio dobar potez nego cista sreca,svi ti igraci koji se biraju u drugoj rundi,timovi ih uzimaju samo zato sto imaju taj pik i moraju da ga uzmu...da je rec o nekom vanserijskom njuhu,pokupio bi ga sa 11 pozicje kada je Denver uzimao prvog igraca sa tog drafta. Tada su sa 11 pozicije pokupili McDermota i posle uradili trade sa Chicagom za Jusufa Nurkica. Dakle covek je pikirao Nurkica za prvog centra,Jokic je pokupljen samo sa bi se popunio roster,to sto je Jokic eksplodirao i postao ovo sto je sada,to svakako nema veze sa ovim covekom. Ako se secate u pocetku je Jokic bio na klupi a startni centar je bio Nurkic! Svakako jedan od najgorih poteza mu je max ugovor za Portera,coveka koji je 80% svoje karijere povredjen...koji ima hronicnu povredu ledja...a o tome kakvu odbranu igra necu ni da pricam! Ima jos tonu losih poteza...tipa pustanje Granta,Bizlija...pa on je imao da bira sedmog pika prve runde,i te godine je kao sedmi pik uzet EMANUEL MUDIEJ?! Koji evo ni u evropi ne moze da igra...a sad se zapitajte koliko veliki je ovo udarac za Denver...ja iskreno mislim da je ovo dobra stvar za fransizu. Jedini problem je sto nije otisao ranije,jer je totalno zatvorio prostor za sve moguce trejdove denvera. Denver vise nema sta da trejduje...mogu se raditi neke sitne promene sa nekim veteranskim ugovorima i to je to. Jedina 2 igraca za koje bi mogli dobiti ozbiljne zvezde su Jokic i Marej,njih naravno nece nuditi. Sledeci je Porter koji ima max ugovor,a tvrdim da ne postoji toliko lud tim u nba koji bi uzeo igraca sa takvom platom da ga vodaju cele sezone po bolnicama! Sto se Jokica tice,cele sezone pricam,ako zeli prsten najbolje mu je da odbije taj ugovor sa Denverom,svaki drugi tim u ligi njemu svakako mora ponuditi isti takav ugovor...sa Denverom prsten videti nece...
M

Mora..

pre oko 2 godine

Slazem se.. Cak je za Jokica bio dosta zasluzan Karnisovas, koji ga je skautirao kao evropljanin. Po meni draft je uvek lutrija i imao je Koneli promasaje i pogotke, recimo kada je uzeo Mudijea bio je bas los draft, nije se moglo mnogo bolje sa tadasnjim draft ocenama. Ono sto meni najvise para oci jeste komentar za unistavanje potencijala za trejdove, to je potpuno tacno. Draft tu i tamo, ali koje je trejdove pravio ovaj covek u poslednje 3,4 godine je sramotno, pa eno ga onaj Vanderbilt igra redovno u timu koji je usao u plejoff, a on im je bio tu jos i nebitan.. Ne mora da znaci da Denver nece uzeti titulu sa Jokicem, po meni prvi korak je dobro uradjen da puste Konelija, sledeci je doduse mnogo bitan, koga ce da postave umesto njega..
H

HakeemTheDream

pre oko 2 godine

Ostaje da se vidi da li je pogodio sa Porterom, imao je tri operacije leđa, odigrao 3 meča na koledžu, a dobio je maksimalan ugovor.. Po meni je to previše novca za igrača koji donosi toliki rizik od povrede.
G

Gostionicarcic

pre oko 2 godine

max ugovor za staklenog mpj... zadržao will Barton...uzeo bol bola koji je teška vezara u glavi... ima tim i svojih promašaja... al da je dobro radio, to stoji.