Komentari na vest

Veseli se Barsa, pao je Kralj

G

Gosti

pre 4 meseca

Auu ala vas boli panterova budalastina od prosle sezone hahaha! Pa sta se trudite i dalje da ga opravdate kad je celi svet video budalastinu i da je on glavni krivac za ispadanje! Ne mozete ga oprati da je jos 5 Dunava! Sta je to uradio Ljulj? Nista!
S

SSSR

pre 4 meseca

Zanimljivo kolo,tesni rezultati,pobede domaćih ekipa sa malom razlikom.ZVEZDA jedina kao gost pobedila i to jakog protivnika,a KKP sa najvećom razlikom.
1

156

pre 4 meseca

Bravo bree Bacelona zgazili ste smrdljivi Real
V

Veks98

pre 4 meseca

Baš je bila dobra tekma ! Kalina je možda odigrao i najbolju partiju ove sezone u EL .Barsi baš fali Abrines na beku ,samo Lapro i Brizuela mogu da pogode trojku od bekova .
n

neutralan navijac

pre 4 meseca

druskane nepominjes Veselog koji je zakucao Real sa 27 poena razumem te i sto...Veseli igracina
M

Mladen84

pre 4 meseca

"Nekadasnji igrac Partizana?" Alo tekstopiscu, razumemo svi da ste im glavni sponzor, ali covek je u Partizanu igrao pre 10 godina. Prestanite sa ovakvim stvarima!
g

gost u gostima

pre 4 meseca

pa jel slagao nesto ? jel bi isto ovo komentarisao da je napisao da je igrao u union olimpiji ili odakle vec je dosao partizan nisam 100% siguran. Jel te toliko boli ?
L

Lično ja

pre 4 meseca

Ne mlati.
O

Oto

pre 4 meseca

Koliko je prljav Rodrigez pa Ljulj…ma da ni oni iz Barse nisu nista bolji.Svakako jedna od boljih tekmi koje sam gledao u EL
g

gromm

pre 4 meseca

Top kosarka. Eh da je Kalinic u Zvezdi...
g

grinic

pre 4 meseca

Kalinic igrao majstorski.