Vilijam Mozli (©Starsport)
Vilijam Mozli (©Starsport)

Vil Mozli u Spartaku iz Subotice

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.02.24. | 13:03

Samo još da prođe lekarske preglede

Pominjalo se još u decembru, ali onda se pojavila francuska ADA Bloa i ponovo smo zaboravili na Vilijama Mozlija. Ali njemu kao da je ovaj region suđen. Nekadašnji košarkaš Partizan Mozzart Beta ponovo će se vratiti u Srbiju, pošto je prema informcijama Mozzart Sporta sve dogovorio sa subotičkim Spartakom.

Ugovor doduše još nije potpisan, jer bi 34-godišnji centar prvo morao da prođe lekarske preglede, ali kako čujemo: to će se danas i desiti. I ako sve prođe kako treba, Mozli će postati deo ambicioznog subotičkog projekta koji je u Spartaku već okupio neka dobro poznata košarkaška imena, poput Nemanje Gordića, Marka Tejića, Aleksandra Cvetkovića

Izabrane vesti

Uostalom, nije slučajno što je Spartak trenutno na deobi prve pozicije na tabeli druge ABA lige, pa će se sa Zlatiborom i Vojvodinom – i ne samo njima – rvati za promociju u elitni rang regionalne košarke.

Sa Mozlijem bi ta borba morala da bude mnogo lakša, jer iako već u poznim igračkim godinama Amerikanac je u Partizanu dokazao da može da bude i te kako koristan. Jeste pet godina stariji, ali ovo je ipak druga liga, tu bi Mozli morao da pravi razliku.

Tek da podsetimo, Vilijam Mozli je posle Partizana igrao i za Mornar iz Bara, Uniks iz Kazanja, zatim u Japanu za Šinšu Brejv…



tagovi

KK Spartak SuboticaVil MozliABA 2 liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara