Višnja Stefanović (Foto: Instagram/Art Basket)
Višnja Stefanović (Foto: Instagram/Art Basket)

Višnja Stefanović potpisala za Budućnost

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.04.22. | 21:49

Mlada košarkašica bila je nosilac igre Art Basketa prethodne dve sezone

Srpska košarkašica Višnja Stefanović nastavlja karijeru u Podgorici. On je posle sjajne sezone potpisa za za Budućnost.

Košarkašica koja igra na pozicijama 4 i 5 dolazi iz beogradske ekipe Art Basket, prethodnih godina bila je deo mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, da bi pred start kvalifikacija za Eurobasket 2023 dobila poziv Marine Maljković i za seniorski nacionalni tim.

Izabrane vesti

Višnja je poslednje dve sezone igrala je za seniorski tim Art Basketa, sa kojim je prošle godine igrala finale plej-ofa protiv Zvezde, a na opšte iznenađenje osvojila Kup "Milan Ciga Vasojević", dok je Art ove godine poražen u oba finala na domaćoj sceni.

Stefanović je skrenula pažnju na sebe sjajnim partijama i brojkama - ove sezone u šampionatu Srbije imala je prosek od 14.5 poena i 10.7 skokova. Postigla je ukupno 357 poena, uz sjajne procente (59% za dva, 46% za tri), uz 256 skokova. Višnja je na čak 19 utakmica bila dvocifrena, a najbolji učinak imala je protiv Vojvodine - 26 poena. Ostvarila je na osam mečeva dabl-dabl učinak. Na prošlogodišnjem prvenstvu Evrope U20 Višnja je u dresu Srbije imala prosek 13 poena i 9,4 skoka.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara