"Vitkovac"
"Vitkovac"

Vitkovac ide u Mornar, Napredak ne može da dovede zamenu

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.01.17. | 21:02

Iskusni košarkaš napustiće Napredak i preći u klub iz Crne Gore koji se takmiči u ABA ligi, potvrđeno je MOZZART Sportu

VitkovacČedomir Vitkovac će biti novi košarkaš Mornara iz Bara. Ova vest potvrđena je MOZZART Sportu, u Napretku. Dakle, iskusni košarkaš karijeru nastavlja u Crnoj Gori, tačnije u ABA ligi.

Ovo nije dobra vest za Napredak koji će ostati bez važnog igrača koji je dosta pomogao ekipi posle dolaska iz Apolona, a iskustvom će Vitkovac dosta pomoći Mornaru koji je trenutno deveti na tabeli Jadranske lige.

Izabrane vesti

Napredak posle odlaska Vitkovca neće moći da dovede zamenu jer je klub poslednje pravo na izmenu, ukupno četvrto, potrošio baš na Vitkovca koji je prema informacijama iz kluba trebalo da ostane do kraja sezone, bio upoznat sa ovom činjenicom, ali je ipak odlučio da napusti Napredak.

Iskusni 34-godišnji košarkaš je ponikao u Napretku, odakle je kasnije otišao u Crvenu zvezdu. Potom je igrao za Vojvodinu, Partizan, Budućnost, Igokeu... Prošle sezone je igrao za Partizan, potom je otišao u Napredak, bio u Apolonu u Grčkoj, vratio se u Napredak, ali i sada odlučio da ode u Mornar.

Pojačanje za Mornar, problematika za Napredak. Skraćena rotacija, poogotovo na centarskim pozicijama, će dosta uticati na igre kluba koji trenutno zauzima 8. poziciju, ali i koja je bila u naletu u poslendnjih nekoliko kola. 

Svaka eventualna povreda će biti ogroman problem.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaKK NapredakČedomir Vitkovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara