"Navijači Islanda"
"Navijači Islanda"

Vođa Islanda: Srbi su Srbi, ratnici kao i mi, ali veći i jači od nas! Ovo je najteža grupa u istoriji

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.09.15. | 09:45

Orlovi se od 14.30 sastaju sa Islandom, a ta reprezentacija imala je poseban način pripreme za meč

Navijači IslandaSrbija u trećoj rundi Evrobasketa na papiru ima najlakšeg protivnika -Island, ali to u praksi neće baš biti toliko lak zadatak. Islanđani su u prva dva meča pokazali da imaju kvalitet, ali je njihova prva zvezda Jon Stefanson pokazao da ima veliko poštovanje prema Orlovima
"Biće teško. Ipak, Srbi su Srbi. Ratnici kao i mi Islanđani, ali veći i jači od nas. Talentovaniji. Ali, nikome se nećemo skloniti. Pokušaćemo da pružimo što jači otpor. Ovo je najteža grupa u istoriji. Ali, to ne možemo da promenimo. Naše je da se takmičimo, svako svakoga mora da poštuje. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga, ali i da izgubimo 40 razlike", rekao je Stefanson za Sportski žurnal.

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA OVAJ DUEL

Izabrane vesti

On je otkrio i to ko mu je omiljeni igrač u jatu Orlova.
"Sa Markovićem sam bio saigrač u Unikahi. Videli smo se u hotelu, ali nismo pričali o košarci. Najviše mi se dopada Nemanja Bjelica. Svestran je. Igra s velikim uspehom na mnogo pozicija. Marković je fenomenalan, a tu je i naravno Teodosić", rekao je Islanđanin.

Za kraj, jedna zanimljivost. Košaraši Islanda su se na treningu pred meč okupili bosi na centru terena, a tu je bila jedna mlada dama koja im je davala instrukcije. Opuštali su se radeći jogu.

Videćemo da li će im to pomoći. Meč počinje od 14.30.

(FOTO: Action images)


tagovi

Srbijakošarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija IslandaJon StefansonIslandEvropaEvrobasket 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara