Komentari na vest

Volters i Radonjić zajedno i u Atini

K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Panatinaikos se raspada od momenta kada ih je preuzeo narkić. Smenjuje 2-3 trenera po sezoni prosečno. Nemaju kontinuitet. Još kad im Radonjić dosoli so na ranu.... E onda.... Treba im novi vlasnik.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Volters lagano moze biti sjajna opcija za rezervnog pleja bilo koje od najjacih ekipa u EL,jer po kvalitetu bi lagano mogao biti starter u vecini timova. Jako je potcenjen igrac u komentarima,jer ljudi vise vole igrace koji puno sutiraju i zato postizu veliki broj poena,a ne zato sto imaju sjajan procenat suta. Ovu drugu kategoriju igraca sa dobrim procentom suta je jako tesko dovesti zbog budzeta. Nejt mozda nije suterska masina,ali je kompletan plej,ima vrhunsko dodavanje,dobar procenat suta i za 2 i za 3,odlican prodor i perfektan Flouter.😎
M

Mile12

pre gotovo 2 godine

Legendarni Nejt,kako im hladnokrvno uvali onu trici na minut do kraja-nikada ga nece zaboraviti!
H

Hahahahhh

pre gotovo 2 godine

Radonja kosarkaski Lalatovic. Ne bi me cudilo i Kuzmica da zove, holins vec potpisao inace bi i njega sigurno trazio, a i Djenku da je mladji.
T

Tripleta Czv

pre gotovo 2 godine

Skromna ekipa Panatanaikosa, najveće pojacanje i adut jeste Radonjic. Predvidjam im pretposlednje mesto odmah iznad Zagoraca sa adresom u Beogradu.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

A šta si ti,vidovita Zorka?Prvo skoči pa reci hop...
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Nejt Flouters ! :)))