Komentari na vest

Volters o Janisu, draftu i Zvezdi: Tripla kruna sa crveno-belima najsjajnija tačka evropske karijere

P

Pjer

pre oko 2 godine

Odlican I zahvalan igrac...netrazi ponu lopti,bas racionalno igra...zamislite da trosi lopti kao recimo Nikola Kalinic...? Koliko bi koseva Davao...strasan I podcenjen igrac,mnogo vredan za Tim.
H

Hanter

pre oko 2 godine

Za mene najbolji igrac Zvezde
T

Tzu

pre oko 2 godine

Vrh igrac, jeste potcenjen i dobar skauting. Samo sto je u ovoj ekipi za klasu bolji od druga dva pleja
M

Marinjo1

pre oko 2 godine

Mi za sezonu tri trojefa, a neki jednu za 10 godina (kup) Evroliga presla na HD sliku, oni zadnji put igrali dok prenosila Avala sa snegom na tv-u.
t

tegi

pre oko 2 godine

To nije tripla kruna
T

Tzu

pre oko 2 godine

Nego sta je Tegi? Sampionat lozenja u prelaznom roku, 20 pobeda u sezoni i radovanje za pobede Nemackih ekipa u el? To je prava tripla kruna, vec osvojena od strane kkp
R

Realnooo realaaan

pre oko 2 godine

Top plejmerker za Zvezdu, ali me kod njega nervira to sto ne iskazuje emocije tokom meca. Mnogo ravnodusno i hladno deluje.
t

tesa tesanovic

pre oko 2 godine

pocelo je tesenje, pravdanje za jos jednu sumornu sezonu u LE i alibiji za sroljane pare. Isto kao u fudbalu posle kolapsa od mocnih rendzersa
A

Ahaa

pre oko 2 godine

Glup si,igrate Evrokup,a niste zasuzili sedmim mestom prosle god ni Ligu Sampiona da igrate. Zvezda je osvojila Kup,osigurala prvu poziciju u Aba Ligi ali nije uspela da udje u Top 8,cilj je Aba Liga i KLS. A vas sto tumba prosecni Fejenord i nabija laganih 8 komada u dvomecu,a moglo je da bude 12,a sa druge strane Zvezda je stigla do Osmine finala LE i nesrecno ispala,zato vas je prstigla u Ligi i ide ka novoj Titulu i duploj kruni,a vama ce najveci uspeh biti ove sezone sto Zvezda nije usla u Top 8.