Komentari na vest

Volters: Oduvek sam želeo da igram za Panatinaikos

G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Kakva izjava, fazon kad sam se rodio roditelji su me povijali u PAO pelene hahahaha
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

Poštovanje za sve što je ovaj momak učinio prošle sezone. On i Džoni su nas nosili na svojim ledjima, do dolaska nespremnog Markovića. Spolja smo imali još samo Dobrića i Holinsa. Pod obručima samo Mitra i Kuzmića. Često u 7-8.dana igrali po četiri utakmice. I sve izneli na vrhinskom nivou. Počistili ABA Ligu, KRK i domaće prvenstvo. Imali 14. pobeda u EL. Izgubili 5-6. već dobijenih utakmica, gde je falio makar još jedan spreman igrač da bi smo od toga dobili makar tri i sa tim skorom ušli ozbiljno ušli u bitku za doigravanje. I sve to zahvaljujući treneru Radonjiću i njegovoj postavci igre gde se svako drži svog zadatka i gde svako zna svoje dužnosti. E, mi više toga nemamo. No, zato imamo gomilu jeftinih poluproizvoda i isluženih, jeftinih bajkera. Jedina dva igrača (Jedan je na lečenju do daljnjeg) koji su skupo plaćeni su Vildoza i Nedović. Zašto je sve to tako, mogao bi nam pojasniti Čović. Bio bi red, makar prema ljudima koji poseduju članske i sezonske karte. Sportski pozdrav!
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

P.S. Naravno, imali smo i ključnog čoveka, Kalinića. Kladim se da bi i ove sezone u timu imali sve što je vredelo u prošloj, samo da Čović nije uslovio i pokušao osramotiti najtrofejnijeg trenera u 78. godina dugoj istoriji KK Crvena zvezda. Trener Radonjić tako nešto nije dopustio i po drugi put, ničim zasluženo, morao je da ode iz kluba. Ostaje nam samo da maštamo o tome kako bi nam danas izgledala ekipa. Sa Kalinom, Voltersom, Holinsom, Dobrićem, Davidovcem, Mitrom, Kuzom i nadogradjena sa 4-5. kvalitetna i dokazivanja željna igrača kakvih je mnogo, u nemačkoj, italijanskoj, španskoj, grčkoj, belgijskoj ligi. Kvalitetnih igrača u zrelim, najboljim godinama koji, spletom okolnosti nikada nisu dobili šansu da se oprobaju u EL. Igrača koje ne bismo morali plaćati astronomski skupo i koji bi bili zahvalni za šansu koju bi dobili. Na žalost, ovaj scenario nismo pročitali i videli u stvarnosti. Zašto, Čoviću? Objasnite zvezdaškoj javnosti, ako imate poštovanja makar prema članovima Kluba i onima koji su odvojili ne malu svotu novca za sezonske ulaznice. Sportski pozdrav!

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ljudi, koliko puta vam treba reci: prestanite da pozdravljate na kraju komentara! Ne pisete razglednice vec komentare. Ostavi komentar, daj da nesto prokomentarisemo i pali bre, kakvi pozdravi vise.

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

By the way Walldorf, oba tvoja komentara su dobra.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

A sta tebi znaci to "by the way" u srpskom recniku dobri covece?
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Tako je i Panter jos kao decak iz Bronksa sanjao da obuce crno-beli dres Partizana.
s

smeh

pre preko 1 godinu

😁😁😆😆😂🤣
A

Alooo

pre preko 1 godinu

I ja sam
S

Sve najbolje legendo!

pre preko 1 godinu

Super momak i lik
X

XD

pre preko 1 godinu

Još kao mali sam sanjao... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Obicni folirant,kao i svi Ameri. Dok je bio kod nas, kleo se u Zvezdu,a sad kao,oduvek je hteo da igra za Panatenaikos. Pa dok nije dosao u Evropu,sigurno nije ni cuo za Grcku,kao ni Srbiju,a kamo li Panatinaikos. To je sigurno govorio i u Tel Avivu.