Reuters
Reuters

Vučević odličan, Janis i Milvoki još bolji

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 22:02

Sada je 3:1 u seriji za Bakse

Možda je neko i pomislio da će ova serija biti šetnja pored parka za Milvoki Bakse, međutim, Orlando je uspeo da u ove četiri utakmice, predvođen Nikolom Vučevićem, pokaže koliko je dobar tim, da namuči Janisa Adetokunba i drugare, ali ne i nešto više od toga. Baksi su večeras slavili sa 121:106 i tako došli do prednosti od 3:1 u seriji.

Najbolji pojedinac meča bio je Janis Adetokunbo koji je dao 31 poen i pored toga imao 15 skokova i osam asistencija. Šutirao je iz igre 14/21, ali i samo 1/5 za tri poena i 2/6 sa linije za slobodna bacanja.

Izabrane vesti

Pored njega su se pokazali dobro i Kris Midlton sa 21 poenom i 10 skokova, te Vesli Metjuz sa 12, Bruk Lopez i Kajl Korver sa po 10 poena. Imao je Milvoiki dužu klupu i zato je slavio.

Uprkos porazu Orlanda sve pohvale idu Vučeviću koji je utakmicu završio sa 31 poenom, 11 skokova i sedam asistencija. Terens Ros je dodao 19, a Markel Fulc 15 poena i sedam asistencija.

Orlando se muški borio kao ekipa koja je u plej-of ušla sa osmog mesta, držala je utakmicu u egalu tokom tri doenice i nije dopuštao da se Milvoki odmakne.

Međutim, kada je krenula poslednja deonica Orlando je pao, a Milvoki napravio seriju 21:2 sa kojom se odmakao rezultatski.

Čak je i u tom momentu Orlando uspeo dobro da se vrati i uvede utakmicu u neizvesnu završnicu, nije Baksima baš bilo svejedno, ali je Janisov tim na kraju prvi prošao kroz cilj.

Sada je ukupno 3:1 u seriji za Milvoki koji obavlja posao kako je i predviđeno, mada se mora reći da Orlando igra vrlo ponosno u ovoj seriji… I naravno, još nije sve gotovo. Na sve to, pitamo se i kakav bi učinak Adetokunba bio još kada bi mu proradio šut spolja?

NBA REZULTATI

Orlando - Milvoki 106:121 /u seriji 1:3/

/Vučević 31 - Adetokunbo 31/


tagovi

Janis Adetokunbo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara