Vučić poručio košarkašima: Za zlato u Parizu svakome 200.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.23. | 19:41

„Vidim da Lebron okuplja ekipu, ali mi idemo na zlato“, dodao je prvi čovek drđave

Velika šansa je propuštena u finalu Mundobasketa protiv Nemačke, ali svi veruju da će se reprezentativci Srbije sa Olimpijskim igara naredne godine vratiti sa zlatom oko vrata, bez obzira na najave o američkom super timu. Na svečanom prijemu u čast ekipe Svetislava Pešića predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nova ulaganja u sport, i značajno veće nagrade za najsjajnije odličije na narednim OI.

Izabrane vesti

 „Mi povećavamo nagrade, za zlato koje donesete, svako od vas će pojedinačno dobiti 200 hiljada evra. Mi dramatično povećavamo nagrade i biće peti u svetu po nivou premija“, rekao je Aleksandar Vučić.

Prvi čovek države potom se zahvalio košarkašima na svemu što su uradili u Manili i izrazio optimizam kada su u pitanju naredne aktivnosti.

„Pokazali su šampionsko srce, šampionsku energiju i znao sam da će vratiti zemlji više nego što im je zemlja dala. Uz posebnu zahvalnost Boriši Simaniću. Koliko su ovi momci uspeli da ujedine celu zemlju. Ajrudin Redžov, bošnjak iz Sjenice je ponudio bubreg Simaniću. Ja sam im rekao, svim ovim divnim momcima koji su ujedinili i Zvezdu i Partizan, nikad nisam video toliko Zvezdinih navijača koji oduševljeno gledaju Aleksu, Bogdana, Vanju... ili partizanovci Dobrića, Davidovca...Mi čekamo zlato u Parizu, ne srebro nego zlato. Vidim da Lebron Džejms okuplja najjaču ekipu, eto prilike da ih pobedimo. Mi ispunjavamo u hitnim rokovima sve naše obaveze. Hvala svim članovima tima, porodicama, ljudima u savezu, da vam čestitam i da vam se zahvalim i da vam kažem da vas cela Srbija voli. Do zlata u Parizu“, dodao je Aleksandar Vučić.


tagovi

Aleksandar Vučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara