"Duško Vujošević"
"Duško Vujošević"

Vujošević odgovorio na pozdrave: Žo i Leo su civilizovani ljudi, a u Partizanu su pronašli drugu familiju

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.02.15. | 23:15

"Mi Lovernju želimo isto i što on želi Partizanu - sve najbolje", rekao je trener crno-belih

Duško Vujošević

Košarkaši Partizana nestrpljivo će čekati petak uveče, kada će saznati ime protivnika u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Mnogi se nadaju da će to biti Crvena zvezda, ali crveno-bele čekaju pune ruke posla protiv domaćina nacionalnog Kupa. 

Izabrane vesti

Veče koje je, pored pobede crno-belih, obeležio i miljenik navijača, saigrača i kompletnog stručnog štaba, Žofri Lovernj, bilo je na dnevnom redu trenera Partizana, Duška Vujoševića, Ali, prvo o utakmici...
"Mislim da je bila borbena i kvalitetna utakmica, sa strane obe ekipe. Vojvodina je demonstrirala karakter i čvrstinu, nisu nas štedeli i nisu želeli lako da se predaju, uprkos tome što je bilo velikih izmena u timu od starta sezone. Zadovoljan sam zalaganjem mojih igrača. Razlika u kvalitetu je evidentno bila na našoj strani, a moji igrači su tu razliku u kvalitetu sa papira preneli na teren. Utakmica je završena u jednoj dobroj atmosferi, s raspoređenom minutažom na sve igrače. Ovo je Kup i uvek moramo da mislimo na sledeći korak", rekao je Vujošević i dodao:
"Vojvodini želim bolju sreću u budućnosti i da se što pre oporavi od problema. Jer, kvalitetna Vojvodina potrebna je za srpsku košarku".

Neizbežno pitanje odnosilo se na Žofrija Lovernja i njegove pozdrave koje je poslao kompletnom Partizanu.
"Ne znam koliko ste razumeli Daloa, on ima dobar fond reči, ali malo greši u vremenima. On je preneo pozdrave Vestermana i Lovernja koji su upućeni Grobarima. Naravno, sve to znači puno za nas. To su momci koji su dobro vaspitani, sportski i građanski, dolaze iz jedne civilizovane sredine, a u Partizanu su našli svoju drugu familiju. Njihova oproštajna pisma, za koja su neki mudraci mislili da su pisali u reklamne svrhe, nisu bila dovoljno provlačena kroz medije. Mi Lovernju želimo isto i što on želi Partizanu - sve najbolje", zaključio je Vujošević

(FOTO: MN Press)


tagovi

Žofri LovernjFK PartizanLeo VestermanKup Radivoja KoraćaDuško VujoševićBoris Dalo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara