Duško Vujošević ostaje u Klužu (©u-bt.ro)
Duško Vujošević ostaje u Klužu (©u-bt.ro)

Vujošević ostaje na kormilu Kluža: Nisam završio svoju misiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.20. | 11:01

Ugovor na još jednu sezonu

Duško Vujošević će i u budućnosti biti na kormilu Kluža. Kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, Vujošević je produžio ugovor na još godinu dana i zadržaće funkcije koordinatora u radu juniorskog i seniorskog tima.

Prvi trener će i dalje biti Mihaj Silvašan, potvrdio je Kluž. Vujošević je potvrdio da je rado prihvatio izazov da ostane u rumunskom klubu i u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

“Da budem iskren, kada sam prošle godine dolazio u Kluž bio sam malo rezervisan. Nisam znao kakav je klub i kako će mi biti u Rumuniji. Tokom sezone sam shvatio da nema razloga za brigu. Kluž je jako dobro organizovan klub, s stabilnim finansijerom u vidu Banke Transilvanija, a ima i navijače koji vole košarku. Ipak, klub sada ima priliku da ode još jedan korak dalje“, rekao je Vujošević i pojasnio:

“Mislim na to da klub u svakom smislu ode napred. Zato osećam da moja misija u klubu nije završena. Prirodno je bilo da prihvatim ponudu za produžetak saradnje. Kluž je takođe jako lep grad i ima sve što mu je potrebno, pogotovo u medicinskom smislu. Mogu da živim ovde bez problema i završim svoju misiju. Jedva čekam da naredna sezona počne“.

Vujošević je sa Klužom osvojio nacionalni kup, a liga je prekinuta zbog pandemije virusa korona.



tagovi

Duško VujoševićKluž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara