Luka Dončić i Fakundo Kampaco (©AFP)
Luka Dončić i Fakundo Kampaco (©AFP)

Završno "spremanje" NBA timova: Kampaco u Dalasu, Hanteru 95.000.000 dolara, Voker i trio Oklahome bez posla

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.10.22. | 11:44

Argentinac će posle četiri sezone opet biti saigrač Luke Dončića

Dan pred start NBA sezone određeni broj timova je odlučio da odradi poslednje promene u sastavima. Ljubiteljima košarke u Evropi je najzanimljivija potvrda Dalasa da je potpisan ugovor sa Fakundom Kampacom, koji je na stolu imao ponude Reala i Fenerbahčea.

Ipak, on je tokom celog leta, posle razlaza sa Denverom isticao želju da ostane u najjačoj ligi na svetu, što mu se na kraju i ostvarilo. Argentinac će tako posle četiri godine i saradnje u Realu opet biti saigrač sa Lukom Dončićem.

Izabrane vesti

Ponedeljak je bio srećan dan i za Deandrea Hantera koji je produžio ruki ugovor na još četiri sezone sa Atlantom za 95.000.000 dolara, ali i za Nasira Litla kome je Portand takođe za isti period dao 28.000.000, te za Kevina Portera koji je od Hjustona za četiri sezone dobio 71.050.000 dolara.

Krilni igrač Didi Luzada potpisao je dvosmerni ugovor sa Klivlendom, kao i Darijus Dejs sa Hjustonom koji su odmah odlučili da ga promene u Exhibit 10.

Nije bilo baš svima do smeha juče. Detroit je otpustio Kembu Vokera, ali moraće da mu isplati 27.431.078 dolara, dok je bez posla ostao sada već bivši trio Oklahome Siti - Trej Burk, Dejvid Nvaba i Markis Kris, kao i centar Hjustona Derik Fejvors i krilo San Antonija Džo Vajskamp.


tagovi

Fakundo KampacoNBA ligaDalas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara