Osvoji teren
Osvoji teren

Želiš da Mozzart obnovi TVOJ TEREN? Ovaj vikend je tvoja šansa!

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.09.22. | 12:09

Možeš li da „daš trojku u poslednjoj sekundi“ i sastaviš dobitni tiket s više od 16 parova?

Evropsko prvenstvo u košarci ušlo je u sam finiš, u petak i nedelju nas očekuju polufinala, meč za treće mesto i finale.

A završnica šampionata Starog kontinenta ujedno je i poslednja šansa da se uključiš u borbu i postaneš legenda u svom kraju tako što ćeš osvojiti – teren za basket!

Izabrane vesti

Podsećamo, od 1. do 18. septembra u Mozzartu traje takmičenje pod nazivom „Osvoji teren, budi pobednik“, a cilj jeste da pogodiš najduži tiket i na taj način pobediš i izabereš gde će Mozzart renovirati sledeći teren u akciji „Sto terena za jednu igru“, kao i 100.000 dinara freebeta pride.

Trenutno je u vođstvu tiket sa 16 parova, čiji je kreator Dejan Majstorović iz Čačka. Majstorovićev majstorski tiket sastavljen je još 5. septembra i od tad uspešno odoleva napadima na prvo mesto.

Možda je ovaj vikend tvoja šansa da ga prestigneš u foto-finišu ili, košarkaškim rečnikom, da daš trojku u poslednjoj sekundi!

POLUFINALE EP U KOŠARCI

17.15: (3,80) Poljska (16,0) Francuska (1,35)

20.30: (1,70) Nemačka (14,5) Španija (2,45)

Takmičenje POGODI NAJDUŽI TIKET I OSVOJI TEREN počelo je 1. septembra – kad i druga faza takmičenja POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI PUT U KATAR – i trajaće do kraja Evropskog prvenstva u košarci. Pobednik će biti u prilici da odabere gde će Mozzart renovirati teren, dobiće i 100.000 dinara freebeta, a takva vrsta nagrade očekuju i one koji se budu plasirali od 2. do 20. mesta.

Uslov za učestvovanje u takmičenju je da tiket bude dobitan, da na njemu budu minimum dva para sa Evropskog prvenstva u košarci, kao i da je najmanja pojedinačna kvota na tiketu 1,30 (parovi s manjim kvotama mogu da budu na tiketu, ne isključuju ga iz takmičenja, ali se ne računaju u zbir parova za takmičenje; ako na tiketu ima dva para sa EP u košarci, a jedan je s kvotom manjom od 1,30, tiket ne može da učestvuje u takmičenju).

Više o takmičenju POGODI NAJDUŽI TIKET pročitaj OVDE.


tagovi

Evrobasket 2022Mozzart100 terena za jednu igru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara