Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Željko Obradović: ABA liga nam važnija čak i od mečeva sredinom sedmice

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.23. | 15:19

"Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje", poručio

Vrtoglavi uspon forme doveo je Partizan Mozzart Bet na deobu šest pozicije u Evroligi, a protiv Borca Mozzart (nedelja, 19.00) igraće još jedu važnu utakmicu u borbi za vrh tabele regionalnog takmičenja.

Parni valjak je pobedu u Minhenu ostvario uprkos brojnim kadrovskim problemima uoči susreta, zbog čega je medicinski tim radio produženo kako bi ekipa spremno dočekala susret koji će se zbog zauzetosti Štark arene igrati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Izabrane vesti

"Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje", istakao je Obradović.

Centar crno-belih, Alen Smailagić je utakmicu u Minhenu odigrao uprkos jakoj prehladi...

"Odmorili smo se juče nakon puta i danas se pripremamo za Borac. Važno je da u meč uđemo punom snagom i da opravdamo ulogu favorita. Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa", naglasio je Smailagić.

Iz Partizan Mozzart Beta poručili su da je ulazak u dvoranu moguć samo za vlasnike sezonskih karata i sponzorskih ulaznica. Struktura gledališta u odnosu na Arenu izgleda ovako:



tagovi

Željko ObradovićAlen SmailagićKK PartizanPartizan Mozzart BetBorac Mozzart

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara