Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Željko Obradović: Isti igrači, dva različita poluvremena - to je pitanje karaktera

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.24. | 21:21

"Moraš da prepoznaš neke stvari, kada imaš problema u napadu, moraš da igraš agresivnije u odbrani, dozvolili smo Fenerbahčeu da se razigra, da napravimo samo tri faula u trećoj četvrtini, kada su se oni odlepili", rekao je trener crno-belih

Imao je Partizan Mozzart Bet velikih 17 razlike posle izuzetnih 15 minuta u Istanbulu, ali velika potrošnja u tom periodu utakmice skupo je koštala ekipu na kraju. Usledio je drastičan pad u nastavku koji je Fenerbahče pretvorio u ubedljivo vođstvo i rezultat 48:28 u drugih 20 minuta.

Željko Obradović nije mnogo toga dobrog video od svojih igrača, bar ne u odlučujućem periodu utakmice. Sunovrat u igri je ozbiljno kažnjen i na kraju je Fenerbahče odneo veliku pobedu.

Izabrane vesti

"Čestitam Fenerbahčeu na pobedi. Uspeli su da nađu način da se vrate u utakmicu posle našeg vođstva. Dva potpuno različita poluvremena oba tima. U prvom delu smo igrali sa ogromnom željom i energijom, sa svim stvarima koje su potrebne da se odigra vrhunska utakmica u Evroligi. Bili smo pametni, sa jasnom idejom. Sve je bilo aspolutno drugačije u drugom poluvremenu. Žao mi je jer su isti igrači, zato što je to pitanje koncentracije i karaktera, da izađeš i nastaviš da igraš istim ritmom", izjavio je Obradović posle utakmice.

U dahu je nastavio...

"Moraš da prepoznaš neke stvari, kada imaš problema u napadu, moraš da igraš agresivnije u odbrani, dozvolili smo Fenerbahčeu da se razigra, da napravimo samo tri faula u trećoj četvrtini, kada su se oni odlepili. Pritom su ta tri faula bila na šutu... To su neki problemi koje smo imali, tu smo izgubili utakmicu. Strašno mi je žao, imali smo dobru šansu da odigramo kvalitetnu utakmicu do kraja, protiv dobrog tima. Ispalo je kako je ispalo".

Crno-bele u petak od 20.30 čeka susret sa Makabijem iz Tel Aviva u Beogradskoj areni.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara