Željko Obradović i Alen Smailagić (©Starsport)
Željko Obradović i Alen Smailagić (©Starsport)

Željko Obradović pred četvrti meč: Nadamo se da ćemo biti spremniji, hladnokrvniji

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.06.23. | 21:34

Trener Partizan Mozzart Beta ukratko izneo očekivanja pred još jedan okršaj sa večitim rivalom u finalu ABA lige

Košarkaši Partizan Mozzart Beta su posle dve pobede u Štark Areni izgubili u trećem susretu finala ABA lige od Crvene zvezde, te će u utorak još jednom gostovati braniocu tronu u dvorani Aleksandar Nikolić (19.00).

Izabranici Željka Obradovića će pokušati da iskoriste drugu meč loptu i osvoje prvu titulu na Jadranu za Partizan od 2013. godine. Iskusni stručnjak kratko je izneo očekivanja pred novi okršaj sa crveno-belima.

Izabrane vesti

"Nadamo se da ćemo biti spremniji, hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo da igramo konstantno 40 minuta dobru košarku”, istakao je Obradović.

Jam Madar ističe da crno-beli moraju još agresivnije u predstojećem duelu.

"Sledi nova utakmica. Pogledali smo video. Napravili smo mnogo grešaka u prethodnom meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, pre svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bordimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sledeći meč", dodao je Smailagić.

Četvrti susret na programu je u utorak od 19.00 u dvorani Aleksandar Nikolić. U slučaju novog trijumfa Crvene zvezde, majstorica je zakazana za četvrtak, 22. jun, od 20.00 u Štark Areni.




tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićAlen SmailagićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara