Željko Obradović (Star Sport)
Željko Obradović (Star Sport)

Željko spušta loptu: Uradiću sve da smirim situaciju, moramo da uzvratimo gostoprimstvo

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.04.23. | 23:59

"Imam mnogo prijatelja u Real Madrid, ovo je veliki klub, treba da ih ugostimo lepo u Beogradu. Moramo da pričamo o košarci i ako to uradimo, nema šta drugo da pričamo"

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Madrida)

Strasti se polako smiruju posle haosa koji je nastao na parketu Vizink Centra, a Željko Obradović pokušava da uradi sve kako bi se tenzije spustile i nestale.

Izabrane vesti

Najtrofejniji evropski stručnjak nekoliko puta je isticao da nema razloga za nervozu, tenzije i želi da se o tuči zbog koje je prekinuta utakmica više ne govori, nego samo o košarci i trećoj utakmici narednog utorka.

"Mi smo došli da igramo plej-of seriju protiv velikog kluba. Išli smo iz meča u meč i sada postoji zadovoljstvo zbog pobeda. Zaista čestitam igračima, dobiti dva puta u Madridu nije lako, ali smo uspeli", rekao je Obradović.

"Video postoji, svi mogu da vide, kako je sve počelo i ko je počeo sve ovo. Igrači pričaju među sobom, nervozni su. Nadam se da je ovo što se desilo kraj priče, da ne treba da nastavljamo da pričamo o tome. Sudije su donele odluku da se utakmica završi ovim rezultatom".

Nastavio je Obradović u istom tonu...

"Stalno pričamo o emocijama igrača, ali na kraju se ništa nije dogodilo što bi izazvalo ovakav incident", rekao je Obradović i dodao:

"Pokušaću da uradim sve da smirim situaciju. Imam mnogo prijatelja u Real Madrid, ovo je veliki klub, treba da ih ugostimo lepo u Beogradu. Moramo da pričamo o košarci i ako to uradimo, nema šta drugo da pričamo".

Naglasio je trofejni stručnjak da Partizan Mozzart Bet i njegovi navijači treba da uzvrate gostoprimstvom Real Madridu, pošto su ekipa i stručni štab imali lep prijem i uslove tokom četiri dana boravka u Vizink Centru.




tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara