Komentari na vest

Zoran Savić: Naš problem je što svi talenti idu u NBA, deca sanjaju o SAD, a ne o Partizanu i Zvezdi

N

No

pre gotovo 2 godine

Po tebi su talenti Smajlagic,Kuruks,Madar,Trifunovic,Koprivica...!? Pa zato smo ostali bez Kupa,ispali od nekakve Burse a o tituli ABA lige mozemo samo da sanjamo.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

nadrealno, Da su bili talenti i imali prespektivu neko bi uspeo.
T

Toliko o tome

pre gotovo 2 godine

Tristan Vukčević je više igrao u Realu nego u Partizanu. Sad ne dobija minute. I ako dobije to je nešto malo. I šta misliš da će tako da sedi na klupi samo da bi mogao da ima u svom CV ju da ga je trenirao veliki Žoc? Prošla su ta vremena. Nema tu kukanja na NBA i NCAA, nego zasučite rukave i napravite konkretne i korenite promene. Transformišite raspali KLS u modernu ligu mladih igrača. Marketing, sportski centri, edukacija igrača...ima tu puno posla koji vi koji se bavite košarkom možete i treba da radite. Ovako samo pričate praznu priču.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Pa sto jednom srpskog Igrac ne napravite beka.... Koje bre price, nemamo 5 igraca solidnih, zbog vasih stranca... Dok nismo imali strance, pravili su se igraci
c

cccc

pre gotovo 2 godine

svi vi grobari i delije. vi koji trazite odgovore na pitanja bez smisla. pitate kako nema dece da igraju. pa evo ja cu vam reci. ko je stvorio one dobre generacije igraca sa pocetka devedesetih pa na ovamo. evo vam imena gospodo. pesic,maljkovic, djurovic, slavnic, antonic, lucic,vujosevic... i to je to gospodo za 35 godina. ne ni ivkovic ni obradovic niti radonjic samo ovih par ljudi. a gde su oni danas u kojim klubovima rade. e to vam je pojasnjenje zasto nas nema nigde, a savic je samo slag na tortu. covek bez vizije, videlo se u barsi. svi vi koji cete da pljujete nakon ovog teksta samo recite kog igraca znate da ga je obradovic stvorio, ili radonjic na drugoj strani. oni rade sa gotovim proizvodima
s

soichiro

pre gotovo 2 godine

mejstore vama po srbiji igraju mladje kategorije fizikalci bez imalo talenta, talenti koji nemaju fiziku kao kadeti ne dobijaju sansu da igraju i odustaju...a na kraju dobijete gomilu netalentovanih fizikalaca koji ne raumeju kosarku.
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Jel trebam ja i slicni meni da i dalje saljemo sms za Vukana, dok vi dovodite zarad jugoslovenstva razne dzabalebarose da im punite dzepove od drzavnog novca!!!! Ko je ovde lud?
V

VALJAK I NAVIJACI

pre gotovo 2 godine

SAVICU NAMA TREBA PLEJ ,DOBAR PRAVI PLEJ ! DOVEDITE I KOBSA !
G

Gost890

pre gotovo 2 godine

samo NBA.
A

Ajde bre vise

pre gotovo 2 godine

Nas problem je sto si ti zvezdas koji je ubacen u klub da nas unisti
P

PurpleHead

pre gotovo 2 godine

Po toj logici problem su i Panter, Lesor, Avramovic, Smailagic, Dangubic i Obradovic?
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Kad je vec tako okrenuti se kvalitetnim strancima i dovesti za pocetak onog Mvpa Italijanske lige.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Ne brini nista. Sad ce biti jos poskupljenja pa ce samimi tim biti veci i vas budzet pa cete moci dovesti koga hocete
Z

Znaš zašto?

pre gotovo 2 godine

Pa znaš zašto deca sanjaju o SAD a ne o Zvezdi i Partizanu? Zato što im ne nudite ništa! On treba da zapostavi školu i sve obaveze da bi se posvetio tom Partizanu ili toj Zvezdi, a vi sutra dovedete nekog Pantera a njega prosledite na pozajmice po KLS da se kali do svoje 35 godine kad može i da okači patike o klin. Na eventualno jednog kog izbacite 150 minimalno "ode pod led". Nit škole, nit karijere. I šta se onda dešava? Onda tako postaju neki trenerčići-kursisti od dve nedelje da rade za neku crkavicu sa dečicom po nekim školicama. Dok u SAD može istovremeno da gura i koledž (obrazovanje) i košarku (igra za svoj koledž). Pa ako se pokaže, pokazao se, ide dalje, ako ne, nikom ništa, tu je univerzitetska diploma sa kojom može sutra da radi i bude gospodin čovek.
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

Ja da sam klinac, i da imam neki talenat jedini san bi mi bio da zaigram za Zvezdu i da joj donesem titulu prvaka kosem u zadnjoj sekundi protiv ljutog rivala iz Humske i da donesem zlato za reprezentaciju sa OI, SVETSKOG ILI EURA !!! Sve ostalo bi mi bilo i Euroliga i NBA liga cista zarada da obezbedim svoju porodicu, decu, unuke, ako TREBA 4 kolena da obezbedim novcano. Eto!!! JEDNOSTAVNO!!!
L

LK Br

pre gotovo 2 godine

Ti i jesi klinac, to se vidi po tvom načinu razmišljanja. Nema veze sa realnošću i stvarnim svetom, živiš u oblacima i bajkama...
B

Bursa

pre gotovo 2 godine

Doveli prosle sezone sve sto je moglo da se dovede iz NBA,prosipali desetine miliona za pojacanja ne osvrcuci se u opste,imaju drzavni budzet od 50.mil,kupuju najskuplje igrace u istoriji kosarke na celom Balkanu poput pantera od 4 mil. i sad pored svega toga kukaji kako to toboze svi mladi igraci trce u NBA a kod njih nece niko haha,ja ne mogu da verujem sta citam,najveci licemeri i pijani milioneri u celoj evropi! Zvezdin ceo godisnji budzet 6-7 mil,a oni samo za pantera i trenera ukupno platili 8.mil,i opet nezadovoljni ccc...pa koliki budzet hocete,mozda 100.mil da bi ste mogli da dobijete 10-ti tim turskog prvenstva TutiFruti sokice iz Burse!🤣
M

MasterEkm

pre gotovo 2 godine

Svi ste vi puni znanja šta ne valja, samo niko da da plan kako valja i kako trijeba da se radi. Kad si bio "menažer" onda ti je odgovaralo, sad si se najedanput sijetio interesa srpske košarke....
G

G

pre gotovo 2 godine

Kaže lik koji je vrbovao i odvojio našu decu u jednu Italiju ?!

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Odakle ti to kog je dobrog igraca vodio nabroji samo dva ako znas .
g

gostivarski

pre gotovo 2 godine

Pa san svakog igraca na svetu je da ode u NBA. Ali 90 posto njih ne uspe. Cilj bi trebalo da bude da igrac koji ne uspe da se ostvari u NBA (a to je 90 posto igraca), dodje odatle opet kod nas. Nije ovo nista cudno. Pa evropskim igracima su glavni igraci amerikanci koji nisu uspeli u NBA. I njima je uvek san taj NBA. I napustaju evropske klubove gde su glavni igraci, makar pusili klupu tamo.
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

Pregrst dece je vodio u Italiju, u svom pitanju si dao i odgovor, koga god da je odveo je propao!!! Imas odg na svoje pitanje u tvom pitanju, ni prezime ni ime im se nzn, njih 90% koji su otisli preko bare a preskočili stepenike.