Komentari na vest

Žreb za košarkašice: Srbija ide na Kinu u četvrtfinalu

N

Nisam gledao...

pre preko 2 godine

...kineskinje, ali mi se čini da je Belgija otišla namerno u drugi deo žreba, a to ćemo videti vrlo brzo, da li su kalkulisale ili nisu ako recimo lagano prođu Japan...
C

Crvke

pre preko 2 godine

Znaci Australija moze da dobije Ameriku ako se poklope kockice da igramo sa njima u polufinalu ako slucajno svakako prodjemo Kinu koja nam odgovara realno posto igra čvrstu odbranu kao i filozofija naseg trenera,a sto se tice Australije na prosloj Olimpijadi smo ih dobili u 1/4 a sto ne bi sada u 1/2 ali polako,,,,,,
4

456

pre preko 2 godine

Ajmo srbija❤❤💪💪
Ž

Žuta Morava

pre preko 2 godine

Biće to susret najslabijeg napada (Srbija) i najbolje odbrane (Kina) među osam ekipa u četvrtfinalu.
R

Realno gledano

pre preko 2 godine

Ovo je imalo najviše smisla. Iz prve grupe smo išli Španija i mi, iz druge Amerika povlašćena i Japan i Francuska nepovlašćeni i iz treće Kina i Belgija povlašćene i Australija nepovlašćena. Bilo bi bezveze da se ponavljaju neki dueli, pa je tako moralo da nepovlašćeni iz druge grupe idu na povlašćene iz druge dve grupe, kao i Australija. Stim što da je Australija otišla na Španiju, mi bismo otišli na Ameriku i napravila bi se dva duela iz grupa 2 i 3 sa istih kontinenata, pa je ispalo da Australija ide na Ameriku. Ako je jedna ekipa sa 3. mesta otišla na megdan ekipi sa 1. pozicije, morala je i druga, i eto ga duel Španija-Francuska, klasik koji se Evropi dopada. Tako nam ostaju tri drugoplasirane ekipe i Kina, jedina prvoplasirana kojoj je zapala najgora drugoplasirana, mi. Dobili smo parove koji mnogo više odgovaraju svima od Japan-Kina ili Srbija-Amerika. Kad kažem svima mislim na ljude što gledaju i plaćaju za to. Malo je ludo razmišljanje ali eto.
C

Crocodile Denda

pre preko 2 godine

Hoćeš reći da ljudi u Srbiji ne bi sa više žara pratili susret naših devojaka sa Amerikankama, i da bi bilo manje interesovanje u Japanu i Kini kada bi se ukrstile njihove reprezentacije, istorijski ljuti rivali u sportu i šire? Jedini siguran prolaz u polufinale imaće SAD, naše su do sada podbacile u napadu, Kineskinje su čvrste u odbrani, Belgija ima prednost nad Japanom, dok je susret tradicionalnih sportskih rivala, Španije i Francuske skroz otvoren.
@

@crocodile

pre preko 2 godine

Ne ne, hoću da kažem da ovima što uzimaju pare nije u interesu da budu takvi parovi
T

TP-1

pre preko 2 godine

Nebitno je. USA niko ne moze da pobedi. Tezak zreb za Srbiju,taman da se sve skocka u ovo sivilo koje traje od pocetka OI !
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Rekao bih sa belgijom za bronzu. Izgleda najrealnije.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Gadan zreb sve u svemu ali moglo je i gore - protiv SAD u 1/4 finalu.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Zreb u sred olimpijskog turnira? Jel ovo neka zajebancija?
R

Redovno gundjalo

pre preko 2 godine

Bolje posle nego u toku bre
H

Haha

pre preko 2 godine

Ovde nije strasno jer su tri grupe, dve treceplasirane, kod odbojke je skroz nepotrebno. Vazno da smo izbegli Amerikanke, bar imamo neke sanse za medalju.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Protiv Kine.Igraju kao Juzna Koreja samo bolje i cvrsce.Pobednik tog meca igra sa pobednikom meca SAD-Australija.U drugom delu zreba su Belgija-Japan i Spanija-Francuska.