Kori Higins (© Star Sport)
Kori Higins (© Star Sport)

Žurnal: Zvezda zove Korija Higinsa

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 15:14

Još jedno ime na radaru crveno-belih

Ne prestaju potresi na košarkaškom tržištu, a u centru pažnje su Crvena zvezda i Partizan Mozzart Bet. Klub sa Malog Kalemegdana je do sada doveo čak devet novih igrača, uz Panatinaikos najviše u Evropi. Međutim ni tu po svemu sudeći nije kraj. Crvena zvezda je u potrazi za igračem koji može da pokrije pozicije beka i krila, a kako piše Sportski žurnal, potencijalna meta je Kori Higins, igrač Barselone.

Izabrane vesti

"Izvori bliski klubu sa Malog Kalemegdana ističu da su crveno-beli u kontaktu sa Korijem Higinsom", navodi se na internet izdanju Sportskog žurnala.

Higins je sa CSKA osvojio dve titule prvaka Evrolige. Prošle sezone u Evroligi na 32 meča imao prosek 8,7 poena 2,2 skoka i 1,7 asistencija, dok je u ACB igrao 16 utakmica i postizao 9,8 poena, uz 2,2 skoka i 1,5 asistencija.

Zanimljivo je istaći da su inostrani mediji danas takođe isticali Korija Higinsa, ali kao želju Partizan Mozzart Beta. Naime, radio Katalonija se i dalje iz dana u dan bavi slučajem Nikole Mirotića, a njihov novinar je istakao da postoji realna mogućnost da Mirotić sa sobom povede još jednog igrača Barselone u Humsku, a pretpostavlja se da bi to mogao da bude Higins.

Šta god da se dogodi Crvena zvezda i Partizan su očigledno nameračili da naprave izuzetno jake timove koji bi mogli da savladaju svakoga u Evropi.

Partizan je do sada napravio veliki posao pošto je zadržao Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Aleksu Avramovića i Džejmsa Nanelija. Stigli su Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, a čeka se prava bomba u vidu Nikole Mirotića. Što se Zvezde tiče, posle Dejana DavidovcaMarka SimonovićaMiloša TeodosićaAdama HangeMajka TobijaDžoela BolombojaRokasa Giedraitisa, Šabaza Nejpira stigao je i Brazilac Jogo Dos Santos.


tagovi

KK Crvena zvezdaKori HiginsKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara