Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zvanično: Evroliga potvrdila sve učesnike evropskih takmičenja

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 21:38

Poznati sastavi Evrolige i Evrokupa

Na sastanku Izvršnog odbora Evrolige u Barseloni održanom danas razmatran je niz tema, raspravljalo se i o pretnjama i mogućnostima koje očekuju košarkaška takmičenja, a ovom prilikom definisan je i spisak učesnika dva takmičenja u narednoj sezoni.

Timovima sa dugoročnom licencom odlukom čelnika pridružili su se Bajern Minhen i Asvel, a uz 13 ekipa sa višegodišnjom licencom, pet klubova je dobilo pozivnicu za sezonu 2021/22. (Alba, Crvena zvezda, Zenit, Monako i Uniks).

Izabrane vesti

U predstojećoj sezoni učesnici Evrolige biće: Anadolu Efes, Olimpija Milan, CSKA Moskva, Barselona, Fenerbahče, Makabi Tel Aviv, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid, Baskonija, Žalgiris, Bajern Minhen, Asvel, Alba, Crvena zvezda, Zenit, Monako i Uniks.

Takođe, definisan je i spisak učesnika Evrokupa u kojem će se za trofej boriti: Metropoliten, Budućnost, Cedevita Olimpija, Trento, Bursaspor, Hamburg, Gran Canarija, Burg, Huventud, Lietkabelis, Lokomotiva Kuban, Andora, Partizan, Promiteas, Ulm, Slask Vroclav, Turk Telekom, Venecija, Valensija, Virtus Bolonja.



tagovi

EvroligaEvrokupKK Crvena zvezdaKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara