Zvanično: Golemac novi trener Cedevite

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 19:44

Debitovaće na gostovanju FMP-u u Železniku

Cedevita Olimpija ima novog trenera, a njegovo ime je Jurica Golemac. On je tako na klupi Zmajeva nasledio Slavena Rimca koji je završio svoj mandat posle poraza od Primorske što je bio treći vezani poraz Cedevite u nizu.

Golemac je na zvaničnom sajtu Cedevita Olimpije predstavljen kao novi trener kluba, a odmah po imenovanju izneo je prve utiske o svojoj novoj sredini.
"Osećanja su pomešana. Kao bivši igrač ljubljanskog tima, uvek sam želeo da jednog dana budem trener ovog tima. Sigurno da ovo nije savršen momenat za to, ali posle svega, zamenio sam svog bivšeg trenera Rimca. Moramo da zavrnemo rukave, da počnemo poslove na obnovi naše forme. Sigurno to možemo da uradimo, tim je dovoljno kvalitetan da igra mnogo bolje nego što je igrao do sada", rekao je Golemac.

Izabrane vesti

Zadovoljstvo imenovanjem novog trenera izneo je i sportski direktor Sani Bečirović.
"Otkako je počeo da se bavi trenerskim poslom, Golemac se dokazao kao jedan od najtalentovanijih evropskih trenera. Pokazao je to u Kopru gde je osvojio sve što je mogao prošle sezone, dok je u isto vreme učinio Primorsku najvećim iznenađenjem ove sezone. Ekstremno smo zadovoljni da je Golemac odlučio da prihvati ovaj izazov i da se vrati u klub kao trener, iako je imao mnogo ponuda. Verujem da je Golemac pravi izbor da bude prvi trener našeg tima i da će rasti zajedno sa klubom u budućnosti".

Prva utakmica koju će Golemac voditi kao trener Cedevite biće gostovanje FMP-u što će ujedno biti priličan izazov za Zmajeve.

Posle tri vezana poraza protiv Partizana, Mornara i Primorske, Cedevita sada ima skor 10-7 i deli četvrtu poziciju sa Primorskom i Mornarom. Biće to velika trka do samog kraja.

FOTO: Cedevita Olimpia


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara